300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Τι λέει το στόμα σας για το σεξ..??

Όχι τι ξεστομίζει με λέξεις μα τι υποδηλώνει με το σχήμα του…


Διότι αυτή η έρευνα την οποία θα μοιραστούμε ευθύς αμέσως μαζί σας ασχολείται με ένα σημείο του σώματος του οποίου ενδεχομένως αγνοούσατε ακόμα και την ίδια του την ύπαρξη μέχρι τώρα.
Το πάνω χείλος σας, λοιπόν, αν κοιταχτείτε στον καθρέφτη, θα διαπιστώσετε πως διαθέτει ένα εξογκωματάκι. Αν ο καθρέφτης σας δεν σας βοηθά κοιτάξτε τις γυναίκες γύρω σας και θα το ανακαλύψετε σε κάποια από αυτές. Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine διατείνεται πως οι γυναίκες με πιο προτεταμένο αυτό το σημείο έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν κολπικό οργασμό κατά τη διάρκεια της διείσδυσης στο σεξ.
Πριν σπεύσετε στον πλησιέστερο καθρέφτη να τσεκάρετε αν το δικό σας άνω χείλος είναι προτεταμένο ή όχι κάντε μια σημαντική νοητική σημείωση: οι επιστήμονες δεν έχουν αποφανθεί, στο σύνολό τους, αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον κολπικό (για τον οποίο συζητάμε) οργασμό και στον κλειτοριδικό και αυτό το ζήτημα είναι ακόμα υπό συζήτηση. Επίσης, στη συγκεκριμένη έρευνα, συμμετείχαν μόλις 258 γυναίκες, αριθμός που θεωρείται πολύ μικρός για μια έρευνα. Και, επίσης, η έρευνα αυτή ήταν τόσο σχετική και υποκειμενική μια που κριτής του αν το συγκεκριμένο σημείο είναι προτεταμένο ή όχι ήταν οι ίδιες οι γυναίκες και όχι οι επιστήμονες που έκαναν τη μελέτη.










Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply