300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Το νέο Toyota Yaris

ToyotaYaris1 %lamia
H Toyota με ένα σύντομο δελτίο τύπου παραδέχτηκε ουσιαστικά ότι το αυτοκίνητο που αποκαλύφθηκε προ ημερών σε κάποια site είναι το νέο Yaris. Μάλιστα αποκάλυψε και τους κινητήρες που θα διαθέτει το νέο της μικρό αυτοκίνητο: Η βασική έκδοση θα διαθέτει τον κινητήρα των 1.000cc απόδοσης 69PS και η αμέσως επόμενη τον 1.300cc VVT-I απόδοσης 94PS. Ολες οι εκδόσεις θα διαθέτουν το σύστημα Start & Stop και η κατανάλωση αναμένεται να είναι κάτω των 4 lt/100km, ενώ οι εκπομπές ρύπων κάτω των 100g/km.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και ο πετρελαιοκινητήρας ο οποίος θα είναι D-4D 1.400 cc, απόδοσης περίπου 100 ίππων. Περισσότερες λεπτομέρειες όμως για τους κινητήρες, τις επιδόσεις τους και τις καταναλώσεις τους έχουμε τις επόμενες ημέρες.
Το νέο Yaris αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη από Σεπτέμβριο και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο των Ιαπώνων στη Γαλλία.
Σχεδιαστικά στο αυτοκίνητο έχει διατηρηθεί η βασική γραμμή του σημερινού Yaris. Στο εμπρός μέρος η μάσκα είναι πιο έντονη ενώ τα φωτιστικά σώματα πιο γωνιώδη «αγκαλιάζοντας» την μάσκα, τα φτερά και το καπό.
Στο εσωτερικό η αλλαγή είναι πολύ μεγαλύτερη καθώς ο κεντρικός ψηφιακός πίνακας έχει μετακομίσει από το μέσο του ταμπλό στη συνηθισμένη θέση ενώ τα όργανα είναι πλέον αναλογικά. Μάλιστα στον στάνταρ εξοπλισμό θα διαθέτει οθόνη αφής 6.1″

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply