300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Αγανακτισμένοι μηχανικοί κατέλαβαν το γραφείο του Γ. Ραγκούση (vid)

Ομάδα υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων εισέβαλε το πρωί της Πέμπτης (7/7) στο γραφείο του Γιάννη Ραγκούση και έκαναν κατάληψη στο κτήριο.
Οι μηχανικοί διαμαρτυρήθηκαν για τις μετατάξεις τους προς στην περιφέρειαΑττικής και ζήτησαν να συναντηθούν με τον κ. Ραγκούση. Αργότερα ενημερώθηκαν πως ο κ. Ραγκούσηςδεν μπορούσε να τους δεχτεί προτού τις 4 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Αμέσως μετά το υπουργείοΥποδομών, Μεταφορών καιΔικτύων εξέδωσε ανακοίνωση όπου γινόταν λόγος για κατάληψη και εξαιτίας αυτού του γεγονότος ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις. 

Ο υπουργός ζήτησε μεταξύ των άλλων από το γενικό γραμματέα να κινήσει πειθαρχική διαδικασία κατά αυτών που κατέλαβαν το γραφείο του.  

Στη μια το μεσημέρι ανέβηκε στο υπουργείο ο πρόεδρος των αυτοκινητιστών ζητώντας να δει τον κ.Ραγκούση και στη συνέχεια μπήκε στο γραφείο του μαζί με άλλους συναδέλφους του. 

Επί μισή ώρα αυτοκινητιστές και μηχανικοί παραλίγο να έρθουν στα χέρια για το ποιος θα συναντηθεί με το κ. Ραγκούση, σύμφωνα με το Star.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply