300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

5 συμβουλές για να φύγεις με το τηλέφωνό της!

Είσαι έξω, διασκεδάζεις και έχεις καταφέρει να προσεγγίσεις την προκλητική ξανθιά. Περνάς θαυμάσια...



Η ώρα περνάει, η νύχτα φαίνεται να φτάνει στο τέλος της και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι για να την ξαναδείς πρέπει να πάρεις το τηλέφωνό της.



Τότε είναι που σε πιάνει το άγχος και λες την ατάκα που διαλύει μονομιάς τη μαγεία, προσγειώνοντάς σε βάναυσα στην πραγματικότητα του «θα τα ξαναπούμε μωρέ κάποια στιγμή»…



Δεν είναι εύκολο να πάρεις το νούμερο μιας κοπέλας που μόλις γνώρισες με άνετο τρόπο, εκτός κι αν υπάρξει έρωτας με την πρώτη ματιά. Είναι, βλέπεις, και η ναρκισσιστική σου εικόνα στη μέση: δεν θες να φανείς ούτε πολύ φορτικός και σε περάσει για αδέξιο «πέφτουλα», ούτε όμως θες να δείξεις και μεγάλο ενθουσιασμό μπας και γίνεις «πιόνι» στις ορέξεις της.



Με τις παρακάτω συμβουλές θα ’χεις το τηλέφωνό της στο τσεπάκι σου (στη μνήμη του κινητού σου δηλαδή), δείχνοντας αυτοπεποίθηση και ανδρισμό. Κι αυτή θα θέλει σίγουρα να σε ξαναδεί.



- Προσχεδίασέ το. Σκηνοθέτησε την επόμενη συνάντηση με μαεστρία σεναριογράφου. Αν, για παράδειγμα, το φέρει η συζήτηση ότι και οι δυο απολαμβάνετε έναν περίπατο στο πάρκο, ρίξε την ιδέα ότι ξέρεις ένα δασάκι που είναι χάρμα οφθαλμών και πρέπει σίγουρα να επισκεφτεί. Και σαν γνήσιος gentleman που είσαι, προσφέρσου να την περιηγήσεις εκεί κάποια στιγμή.

Οπότε, στο τέλος της βραδιάς, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να της το υπενθυμίσεις: «δώσ’ μου και το τηλέφωνό σου για να κανονίσουμε εκείνη τη βόλτα στο παρκάκι που λέγαμε…». Απλό, κομψό και «αθώο».



- Δείξε αυτοπεποίθηση. Σαν έρθει η στιγμή για το νούμερό της, μην την κοιτάξεις σαν σκυλί δαρμένο εκλιπαρώντας για το τηλέφωνό της. Δείξε δυναμισμό και ειλικρίνεια: «θα ’θελα πολύ να σε ξαναδώ. Δώσ’ μου το τηλέφωνό σου». Πόσο πιο ωραίο και αντρίκειο ακούγεται από το αξιολύπητο «μπορώ να έχω το τηλέφωνό σου;». Η προστακτική είναι προτιμότερη από την ερώτηση, καθώς σε κάθε ερώτημα χωράει πάντα η απάντηση… «όχι!».



- Αποπροσανατόλισέ τη. Είπαμε, δεν παρακαλάμε για το τηλέφωνο ποτέ. Τη φέρνουμε απλώς προ τετελεσμένων γεγονότων. Σε μια στιγμή παύσης της συζήτησης, ενώ πίνει μια γουλιά από το ποτό της ας πούμε, δώσ’ της το κινητό σου στο χέρι λέγοντάς της «γράψε μου το τηλέφωνό σου να το ’χω». Αυτή η φυσική εμπλοκή της στην όλη διαδικασία θα απομακρύνει την αμηχανία και θα σου εξασφαλίσει το πολυπόθητο δεκαψήφιο.



- Παιξ’ το φυσιολογικά. Μην περιμένεις να ζητήσεις το τηλέφωνό της την τελευταία στιγμή. Γιατί ακόμα κι αν το καταφέρεις, θα φύγεις με την ψευδαίσθηση ότι η δουλειά έκλεισε, ενώ αυτό απέχει παρασάγκας από την πραγματικότητα.

Το timing είναι κι εδώ καθοριστικό. Πάρε το νούμερό της και συνέχισε να συζητάς μαζί της σαν να μην έγινε τίποτα. Γιατί αν με το που πάρεις το κινητό της γίνεις καπνός, θα μείνει με την αίσθηση ότι σου λείπει η αυτοπεποίθηση. Και ποτέ μη χαζογελάς από ικανοποίηση, δεν πέτυχες και κανέναν άθλο.



- Κάνε φινάλε. Όλα πήγαν κατ’ ευχή: πέρασες καλά, διασκέδασες με τη συντροφιά της, πήρες και το μαγικό νουμεράκι διασφαλίζοντας ένα κάποιο μέλλον. Τώρα ήρθε η στιγμή να υπονοήσεις ότι θα κάνεις χρήση του τηλεφώνου που με τόση μεθόδευση απέκτησες! Και να την αφήσεις έτσι να σκέφτεται πότε θα την πάρεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply