300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

BagelHeads: Η πιο ακραία σωματική τροποποίηση..


Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει ένα στυλ ακραίας τροποποίησης σώματος εκεί έξω εκεί το οποίο προκαλούν οι άνθρωποι με ένεση φυσιολογικού ορού στο μέτωπό τους και έχει γίνει διάσημο στην Ιαπωνία. Τα άτομα που το δοκιμάζουν αποκαλούνται Ιάπωνες BagelHeads......

Ο φωτογράφος, δημοσιογράφος και ειδικός στις ακραίες τροποποιήσεις σώματος Ryoichi Maeda έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στα γνωστά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Είπε ότι η έννοια των...εγχύσεων με φυσιολογικό ορό υπάρχει περίπου από το '99, όταν ο Maeda την έφερε στην Ιαπωνία αφού παρευρέθηκε στο Modcon (ετήσιο συνέδριο για τις σωματικές τροποποιήσεις).

Για να γίνει κάποιος bagelhead, πρέπει να πάρει κάποιο φυσιολογικό ορό και να τον αντλεί στο μέτωπό του για περίπου 2 ώρες. Ενώ το κάνει αυτό, μπορεί να πατήσει τον αντίχειρά του στη μέση του μετώπου, το οποίο δημιουργεί μια εμφάνιση σαν "κουλούρι / ντόνατ" ως αποτέλεσμα. Μερικοί δοκιμάζουν το bagelhead για να τραβήξουν τα «βλέμματα» για μια νύχτα.

Σε περίπου μια μέρα, το σώμα έχει απορροφήσει το φυσιολογικό ορό, και όλα γυρνάν πίσω στο κανονικό. Έτσι μπορεί κάποιος να είναι ένα τέρας για το Σαββατοκύριακο και να πάει πίσω στη δουλειά τη Δευτέρα, χωρίς να ξέρει κανείς πως αυτό συνέβη ποτέ.

Προς το παρόν φαίνεται να μην υπάρχει κάποια παρενέργεια αλλά σίγουρα η τεχνική είναι σχετικά καινούρια και θα πρέπει να υπάρξει και μια επιστημονική γνώμη πάνω στο θέμα. Επίσης να σημειωθεί ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, από ενδεχόμενο πιθανού σφάλματος που υπάρχει, εάν εφαρμοστεί από κάποιον που δεν γνωρίζει την διαδικασία.

«Συγχαρητήρια» για τους συνεχώς-δημιουργικούς εμπειρογνώμονες των τροποποιήσεων σώματος, οι οποίοι έχουν βρει τον τρόπο να κάνουν κάποιον να μοιάζει με ένα εξωγήινο του Star Trek εύκολα και γρήγορα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply