300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Ασύλληπτο βίντεο στο Ring με το Ninja

Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς από την οθόνη το βαθμό επικινδυνότητας καθώς και το πόσο ακραία είναι η οδήγηση στο συγκεκριμένο βίντεο. Ο Tim Röthig με το Kawasaki ZX-10R σημείωσε 7 λεπτά και 50 δλ., ενώ χρησιμοποίησε κάμερα με γυροσκόπιο που δεν παίρνει κλίσεις!


Το βίντεο που μόλις είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει πόσο οριακά μπορεί να οδηγηθεί μια μοτοσικλέτα στο Nurburgring. Βέβαια δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε μοτοσικλέτα, αλλά για το Kawasaki ZX-10R των 998 κ.εκ., που αποδίδει 200 ίππους στις 13.000 σ.α.λ., 112 Nm ροπής στις 11.500 σ.α.λ. και 198 κιλών βάρους.


Ο «πιλότος» Tim Röthig δίνει κυριολεκτικά ρέστα με οδήγηση που μοιάζει να αψηφά κυριολεκτικά τους νόμους της φυσικής. Πράγμα όμως που εν μέρει οφείλεται και στα ελαστικά της Bridgestone που χρησιμοποιούνται για το εγχείρημα, τα οποία ονομάζονται Battlax Racing R10. Η χαρά του θεατή λοιπόν, με τη γυροσκοπική κάμερα (Gyrocam) να μην ζαλίζει αφού δεν παίρνει κλίσεις, και την ανάσα να κόβεται κυριολεκτικά. Ο χρόνος που σημείωσε ήταν τα 7 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα, που μπορεί να φαντάζουν «λίγα» σε σχέση με τους χρόνους των οχημάτων, όμως μόλις παρακολουθήσετε το βίντεο θα αλλάξετε γνώμη…


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply