300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Ορεξη για γελιο να'χουμε ..



Ηρθε χτες το βραδυ ενας μαλακας και κατι της ελεγε.Ποιος ξερει τι ζορι τραβαγε μαζι της,το θεμα ειναι οτι αυτη παρεξηγηθηκε ασκημα και θυμωσε.Σημερα το πρωι λοιπον περναγε μια γιαγια απο την ακτη και η θαλασσα ετσι στην ψυχρα και αναιτια της τραβηξε μαχαιρι."Θα πεθανεις κωλογρια,σημερα θα γινει ο ταφος σου", ειπε η θαλασσα,οπως τουλαχιστον δηλωσε η γιαγια στο ανακριτικο της τροχαιας.Με ενταλμα του εισαγγελεα η θαλασσα συνεληφθη και αυτη την στιγμη οδηγειται στο αυτοφωρο.


Πιο πιθανο ειναι να χαιδεψεις τ'@@ μου σε live εκδοση ακομη κι αν εισαι στο Μπαγκλαντες,παρα να δεις την εκλειψη του ηλιου αν την παρατηρεις με τετοιο τροπο κυρα αποτετοια μου.Εσυ ειδες ανοιγμα που χωραει ολο το κεφαλι σου και νομιζες οτι ειναι καφασι για κολοκυθες.


Δεν ξερω ποσα μετρα πεφτανε σε ελευθερη καταβαση,παντως ο τυπος ηταν πολυ πιλοτος.Οχι μονο το παρκαρε σωστα χωρις να το βουλιαξει,αλλα εβγαλε ορθια και ολη την οικογενεια.Την επομενη φορα να προσπαθησεις να το παρκαρεις πανω σε τραινο.


Τι νομιζες,ολοι μαλακες σαν εμας ειναι που αραζουμε στο Πρακτικερ μιση ωρα μεχρι να βρουμε θεση να παρκαρουμε και τελικα πλακωνομαστε και στις μαπες με τον καθε τρομπα; Απλο το πραγμα,παιρνεις φορα και γουσταρεις καταστρωμα.Βεβαια υπαρχει και ενα μικρο fail εδω περα αφου υπηρχαν τσαμπα θεσεις που δεν τις προσεξες,εκτος αν ηταν φορτωμενες και αδειασαν μεχρι να κατεβεις με το τελεφερικ.Και να σε ρωταγα τον τροπο που το καταφερνεις,σιγα μη μου ελεγες ετσι; Ασε με εμενα να ψαχνομαι σαν ηλιθιος δε γαμιεται,ευρεσιτεχνια λεγεται αυτο δε θα την κανουμε και κοινοποιηση στο καθε φυτο.


Πηγαιναν οι τυποι και στεκοντουσαν εξω απο το καταστημα.Βαζανε τα χερια στο τζαμι και προσπαθουσαν να διακρινουν τι γινεται μεσα.Εβλεπαν λοιπον τον πανικο και αγχωνοντουσαν,πως διαολο μπηκαν ολοι αυτοι μεσα και γω δε μπορω; Η χαριστικη βολη δοθηκε οταν ενας πελατης κοκκαλωσε απο το κρυο κλεινοντας 13 ωρες εξω απο την βιτρινα ακινητος.Ετσι ο καταστηματαρχης ειχε την φαεινη ιδεα να ενημερωσει τον κοσμο πως λειτουργει η πορτα.Σπρωξτην βρε μαλακα!

Παλι καλα που επιστρεφεις αμεσως ωστε να μην αγχωθουμε.Τι ειναι δεκα ωρες να περιμενει καποιος αμα προκειται τελικα να κανει τη δουλεια του; Οχι σαν κατι αλλους που κλειδωνουν και δεν δινουν σημασια στον πελατη,εδω ο ανθρωπος στο εξηγει αφιλοκερδως.Επιστρεφω αμεσως,φτιαξε κει περα ενα φραπε στα γρηγορα,κανε καμμια δεκαρια πακετα τσιγαρα,πεταξου και μεχρι τη σεληνη να φυτεψεις καμμια μπαμια κι εφτασα.


Δουλεια δεν ηθελες μαλακα μου; Δε σου αρεσε να πουμε που σε ειχαμε αραχτο στο σπιτι απολυμενο να χτυπας προπολεμικες φρυγανιες υπο το φως των κεριων.Μου'θελες μεροκαματα και παπαριες για να τρως κασερια και να εχεις ρευμα.Τραβα τωρα εισπρακτορας εδω μεσα να δεις τι τραβαγε ο Κουστω οταν κινηματογραφουσε καραβιδες.Τραινο στην Ινδια δειχνουν οι ενδειξεις και οπως παντα στην επομενη στροφη θα μαζευουμε πτωματα για κανα εξαμηνο.Σουπερ τροπος να μειωνεις τον πληθυσμο,οι Ινδοι βρισκονται χιλια χρονια μπροστα απο τον Χιτλερ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

1 σχόλια:

  1. στο τρενο ειναι ολοι αυτοι που θα ερθουν στην ελλαδα αν ψηφιστει το νομοσχεδιο για τους λαθρομεταναστες....ticket for greece?

    ΑπάντησηΔιαγραφή