300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Muppet show: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη!

Ο Φόζι, ο αρκούδος, παίζει διασκευές στα καμπαρέ του Ρίνο της Νεβάδα με ένα συγκρότημα που λέγεται "The Moopets"
.


Ο Γκόνζο βρίσκεται σε μια κλινική της Σάντα Μπάρμπαρα για να μάθει να...






διαχειρίζεται τις κρίσεις θυμού του.


Η Μις Πίγκι ζει στο Παρίσι και εργάζεται ως δημοσιογράφος μόδας σε γνωστό περιοδικό του χώρου.


Ο Κέρμιτ είναι αποκλεισμένος στη βίλα του στο Μπελ Ερ αναπολώντας περασμένα μεγαλεία.






Δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη, η δημοφιλής παρέα, που ο Τζιμ Χένσον εμπνεύστηκε στις αρχές των ΄50ς, πρέπει να κάνει επανασύνδεση.


Το θέατρο των Μάπετς βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς ένα αδίστακτος επιχειρηματίας θέλει να το κατεδαφίσει για να εκμεταλλευθεί τα κοιτάσματα πετρελαίου που βρίσκονται κάτω από τα θεμέλιά του.


Η κρίσιμη πληροφορία φτάνει στα αφτιά του μεγαλύτερου θαυμαστή των Μάπετς, του Γοόλτερ. Εκείνος, παρέα με τον αδελφό του Γκάρι και τη σύντροφό του Μέρι, οι οποίοι γιορτάζουν τα δέκα χρόνια της σχέσης τους με ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες, θα πείσουν τον Κέρμιτ να ανασκουμπωθεί και να συγκεντρώσει πάλι δίπλα του τους πιστούς του φίλους.


Στόχος τους είναι να σώσουν το θέατρο των Μάπετς από την κατεδάφιση συγκεντρώνοντας μέσω τηλεμαραθώνιου 10.000.000 δολάρια.






Το "The Muppets" μόλις έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ και η κριτική φαίνεται να συμφωνεί στο ότι πρόκειται για μια σπουδαία ταινία που εμπεριέχει ατόφιο το αναρχικό και σουρεαλιστικό χιούμορ της γνωστής τηλεοπτικής σειράς.






"Είναι ένας θρίαμβος της απλότητας, της αθωότητας και των κορυφαίων αστείων", αναφέρεται στην κριτική μιας αμερικανικής εφημερίδας, ενώ μια άλλη υπογραμμίζει ότι πρόκειται "για μια έξυπνη, αυθεντική και απόλυτα διασκεδαστική ταινία που καταφέρνει να αναγεννήσει τη σειρά χωρίς να χάνει το παραμικρό από τα στοιχεία που της χάρισαν την επιτυχία στο παρελθόν".






Το πλούσιο σάουντρακ, μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά πρόκειται για μιούζικαλ, περιλαμβάνει έξι καινούργια τραγούδια, παράλληλα με τα παλαιότερα που σφράγισαν τη σειρά, ενώ οι γνωστοί ηθοποιοί που κάνουν το σύντομο πέρασμά τους μπροστά από την κάμερα, όπως, εκτός των άλλων, οι Ζακ Γαλιφιανάκης, Γούπι Γκόλντεμπεργκ, Τζακ Μπλάκ και Μίκι Ρούνεϊ, πολλές φορές κλέβουν την παράσταση.






Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι Τζέισον Σίγκελ, Εϊμι Ανταμς, Κρις Κούπερ και Ρασίντα Τζόουνς.


Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 2 Φεβρουαρίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply