300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Το Facebook του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Πριν 65 περίπου χρόνια, ο Τίτο είχε τη φαεινή ιδέα να μετονομάσει μια μικρή περιοχή της Γιουγκοσλαβίας από Vardaska (εκ του Βαρδάρη που εκβάλλει εκεί) σε Μακεδονία, επειδή το συγκεκριμένο κομμάτι κάποτε ήταν προέκταση της χώρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η οποία αργότερα εποικίστηκε από Σλάβους, Αλβανούς και Βούλγαρους.


Αυτοί οι έποικοι πια, οι απόγονοι των Βουλγάρων, προσπαθούν να υποστηρίξουν την… οντότητα της χώρας τους, βασιζόμενοι σε ψέματα που καταδικάζει όλη η παγκόσμια επιστημονική κι εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά στηρίζει η πολιτική. Προφανώς η τελευταία είναι πιο ισχυρή, γι’αυτό και οι γείτονές μας, παρά τα πανηλίθια επιχειρήματά τους, καταφέρνουν και κερδίζουν πολλές μάχες σ’αυτή τη διαμάχη της ονομασίας, όσο και της εθνικής ταυτότητας. Μια μικρή νίκη είχαν και χθες, καθώς καταδικάστηκε το βέτο του Καραμανλή στην διαδικασία ένταξής τους στο ΝΑΤΟ.


Οι Σκοπιανοί έχουν το δικαίωμα να ονομαστούν όπως θέλουν. Δικαίωμα όμως έχουμε κι εμείς να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να μην ηττηθούμε από την ηλιθιότητα, απ’όπου αυτή κι αν προέρχεται. Ο Μέγας Αλέξανδρος κάνει ήδη τις δικές του προσπάθειες μέσω του Facebook:



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply