300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

10 σημάδια που "Φωνάζουν" ότι έρχεται ο χωρισμός..



Έχεις πιάσει τον εαυτό σου τελευταία να κοιτάει στο ταβάνι ή σε όποιο άσχετο σημείο για ώρα και να αναρωτιέσαι τι συμβαίνει με τον φίλο σου και αν τελικά θα συνεχίσει ή όχι; Join the club.
Ήρθε η ώρα να παρατηρήσεις μερικά σημάδια και να διαπιστώσεις αν αξίζει να μείνεις ή να πάρεις τα μπογαλάκια σου και να πας σε άλλη αγκαλιά....



5 σημάδια από σένα


Amber Alert 
Δε μιλάς καθόλου στις φίλες/φίλους σου για εκείνον σε τέτοιο βαθμό που σε ρωτάνε εκείνοι. “Μα καλά το αγόρι σου τι κάνει; Ζει;”, σε ρωτούν και εσύ απαντάς ένα ξερό ναι και αλλάζεις κουβέντα. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις η αλλαγή θέματος είναι τόσο απότομη όσο η αλλαγή που θα κάνει ένας άσχετος dj που από trance θα σου βάλει Χάρη Κωστόπουλο.

Τω καιρώ εκείνω 
Ας αφήσουμε όμως τις αγκαλίτσες, τις αναφορές σε φίλους και ας πάμε στο ζουμί. Σεξ. Καταρχάς, θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνετε σεξ ή ακόμα διαβάζεις το κείμενο και προσπαθείς να θυμηθείς; Αν μετά τα πολλά θυμήθηκες και ήταν όταν οι Calexico ήρθαν στην Ελλάδα (2009) τότε η σχέση σου έχει τελειώσει. Γιατί μην κοροϊδευόμαστε, σχέση χωρίς σεξ δεν είναι ερωτική. Φιλική ίσως.

Καλύτερα να μασάς παρά μιλάς 
Η φωνή του σου τρυπάει τα τύμπανα. Κάποτε όταν την άκουγες ήταν κελάηδισμα, σου άναβε τη φαντασία όμως τώρα... σου έρχεται να τον κοπανήσεις στον τοίχο και να φωνάξεις “σκάσεεε”. Δεν τον αντέχεις λεπτό, βρίσκεις τρόπους να μη μιλάει -ακούς μουσική στο mp3, κάνεις πως κοιμάσαι, του βάζεις ένα μπολ γίγας στο σαλόνι γεμάτο μέχρι όσο δεν πάει με ποπ κορν. Ακόμα είστε μαζί είπαμε;

Αλλάξανε τα φαντασιο-πλάνα μου 
Τελευταία έχεις πιάσει τον εαυτό σου να φαντασιώνεται τρόπους εξόντωσής του. Την ώρα δηλαδή που θα θελήσει να πει κάτι και εσύ για αδιευκρίνιστο λόγο θα θεωρήσεις ότι πάει να το παίξει έξυπνος/η σκέφτεσαι πως θα ήταν η ζωή χωρίς αυτόν. Οι kinky φαντασιώσεις σου έχουν βρει άλλον πρωταγωνιστή και ο παλιός θα μπορούσε να ήταν υποψήφιο θύμα στην 10η Εντολή. Τςτςτς ντροπή λέμε...

Άσε με βλέπω μπάλα 
Προτιμάς να δεις ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην Κολοπετινίτσα και τα Άνω Κρεμαστά και ας είσαι γυναίκα ή να μιλήσεις στο Skype με μια ξεχασμένη σου συμμαθήτρια (την οποία έχεις να δεις 12 χρόνια) παρά να καθίσεις με το έτερον ήμισυ και να κάνετε αγκαλίτσες. Μπορεί τα μάτια σου να κλείνουν από τη βαρεμάρα λόγω του αγώνα (διότι μεταξύ μας σιγά το ενδιαφέρον) αλλά το να κάτσεις έστω και μια ώρα με τη σχέση σου φαντάζει εφιάλτης.

5 σημάδια από εκείνον 


Όταν το τηλέφωνο -δε- χτυπήσει 
Είσαι έτοιμη να πάρεις τηλέφωνο την Αγγελική Νικολούλη και να δηλώσεις εξαφάνιση. Λίγο πριν σχηματίσεις το νούμερο του σταθμού ξάφνου χτυπάει το τηλέφωνο. “Έλα σόρρυ έχω μπλέξει” ακούς από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. “Θα σε πάρω πιο βραδάκι”, θα συμπληρώσει. Φυσικά, το επόμενο τηλέφωνο έγινε το μεσημέρι της άλλης μέρας μαζί με ένα σωρό άθλιες δικαιολογίες.

Και παίρνω -χωρίς εσένα- σβάρνα τα ξενυχτάδικα 
Και εκεί που ακούγατε την ίδια μουσική και μισούσε τα μπουζούκια τελευταία δεν έχει αφήσει πίστα για πίστα χωρίς να την επισκεφτεί. Έχει πάει σε όλα τα σχήματα ακόμα και της Εθνικής Οδού. Η πρότασή σου να πας μαζί θα πέσει στο κενό. Το “έλα μωρέ λίγο θα κάτσω” μεταφράζεται θα είμαι μέχρι στις 05.00 το πρωί και δε θέλω να έρθεις. Μην κάθεσαι να κλαις και θυμάσαι που μια φορά η δόλια του ζήτησες να πάτε στην Πέγκυ Ζήνα και αυτόματα έβγαλε από την τηλεόραση όλα τα ελληνικά κανάλια που παίζουν μουσική, ακόμα και το Athina TV.

Στρίβειν δια του... σεξ 
Ερχόμαστε και πάλι στο σεξ... Αλλά αυτή τη φορά από την πλευρά του άλλου. Έχεις τις ορεξούλες σου για παιχνίδια αλλά το αίσθημα μια πονοκέφαλο έχει και μια καούρες. Πας να δώσεις ένα ντεπονάκι για να πάρει τα πάνω του και ως δια μαγείας ο πόνος έφυγε. (χωρίς να το πάρει) Μετά από το πήγαινε-έλα του πόνου κουράστηκε το... μωράκι σου και πρέπει να ξεκουραστεί να κοιμηθεί. Εσύ όμως φρόντισε να ξυπνήσεις.

Φλερτάροντας με τη φλόγα 
Τελευταία σιγοτραγουδάς το “Θα σου βγάλω τα ματάκια και θα στα κάνω χάντρες” με έντονη διάθεση να πραγματοποιήσεις αυτόν τον βαθυστόχαστο στίχο αφού τα ματάκια της... αγάπης σου κοιτάνε δεξιά και αριστερά. Όχι δε χαζεύουν κάποιο ακριβό αυτοκίνητο ή τις βιτρίνες αλλά μέρη σώματος άλλων γυναικών και ανδρών που θα ήθελαν να τα εξερευνήσουν ενδελεχώς... Και αν πας να πεις κάτι, έτσι για να το κόψει, θα σε “στολίσει” και θα σε βγάλει και τρελό.

Τα πειστήρια σου έπεσαν από τα χέρια 
Εκεί που σηκώνεσαι από καρέκλες, πολυθρόνες, ντιβάνια (που λέει και μια τηλεοπτική ψυχή) και φεύγεις τρέχοντας είναι στην περίπτωση που έχεις πειστήρια ότι σε απατάει. Μην τυχόν και πιστέψεις ότι η γυναικεία κολόνια στα ρούχα του ήταν από λάθος της πωλήτριας η οποία ήταν τόσο απρόσεκτη που τον ψέκασε με γυναικείο άρωμα. Ούτε ότι φοράει κασκόλ επειδή κρυώνει ενώ η θερμοκρασία είναι στους 30 βαθμούς (πάνω από το μηδέν). Ούτε ότι η φωτογραφία που βγήκε αγκαλιά με μια άλλη γυναίκα ήταν επειδή είχε πιει πολύ και είχε κέφι.

Νοήμων άνθρωπος είσαι, τα συμπεράσματα σου τα έχεις βγάλει ήδη. Όπως και τις αποφάσεις σου. Και αν τα πράγματα δεν αποδείχτηκαν τόσο καλά να θυμάσαι πως ένα τέλος είναι ο προάγγελος της αρχής ενός καινούργιου κεφαλαίου στη ζωή σου.


Himaira

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply