300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Πέντε διάσημοι που "έφυγαν" το 2011 για τη "γειτονιά των αγγέλων"


Το 2011 είπαμε το στερνό αντίο σε διάσημους που άφησαν για πάντα το στίγμα τους. Ας θυμηθούμε...
Amy Winehouse (23/7)
Πολλοί το περίμεναν όμως ένα σοκ στο άκουσμα του θανάτου της Amy Winehouse το έπαθαν οι περισσότεροι. Κυρίως λόγω της ηλικίας της. Ήταν μόλις 27 ετών. Αν και αρχικά ακούστηκε πως πέθανε λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών μια και ήταν γνωστός ο εθισμός της στις ουσίες, τελικά αιτία του θανάτου της ήταν η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Cesaria Evora (17/12)
Η μαγική φωνή της Cesaria Evora έσβησε λίγο πριν φύγει το 2011 ύστερα από προβλήματα υγείας που δεν κατάφερε να ξεπεράσει μετά την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς που είχε υποβληθεί το 2010. ΄Λόγω μάλιστα της δύσκολης κατάστασης της υγείας της, η "ξυπόλυτη ντίβα" τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της.
 
Elizabeth Taylor (23/3)
Ήταν 23 Μαρτίου όταν η Elizabeth Taylor "έφυγε" για τη γειτονιά των αγγέλων. Έξι εβδομάδες πριν το θάνατό της νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες προσβεβλημένη από συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια. Ένας μύθος με πολυτάραχη ζωή που ποτέ δε θα σβήσει από τη μνήμη μας.
 
Steve Jobs (5/10)
Τη μάχη με τον καρκίνο έχασε και ο Steve Jobs ο CEO της αμερικανικής εταιρίας Apple σε ηλικία 56 ετών. Νωρίτερα, στις 24 Αυγούστου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Apple. Χτυπημένος από την επάρατο νόσο, δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε οκτώ ολόκληρα χρόνια. Και όντως "Ο κόσμος έχασε έναν οραματιστή" όπως είπε εύστοχα ο Barack Obama.
 
Christopher Hitchens (15/12)
Νικημένος από τον καρκίνο ο Christopher Hitchens έφυγε από τη ζωή. Σε ηλικία μόλις 62 ετών ο διάσημος συγγραφέας άφησε φτωχότερο το χώρο της διανόησης. Ο Hitchens έπασχε από καρκίνο του εισοφάγου ο οποίος διαγνώστηκε τον Ιούνιο του 2010. Το θάνατό του ανακοίνωσε αργά το βράδυ το περιοδικό Vanity Fair με το οποίο συνεργαζόταν από το 1992.
 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply