300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Οι χειρότερες κριτικές ταινιών για το 2011


Ένας κριτικός ταινιών, που μπορεί να βλέπει μέχρι και 100 ταινίες τον χρόνο, είναι λογικό να κάνει και αρκετές κακές κριτικές. Ακόμα και μερικές εξαιρετικά κακές...Το cosmo.gr σας τις παρουσιάζει και προσθέτει τα δικά του σχόλια!
Ο Mike Ryan από το Vanity Fair είπε για την ταινία Sucker Punchότι "Υποθέτω πως ένας πολύ πλούσιος άνθρωπος πλησίασε τον Zack Snyder (τον σκηνοθέτη της ταινίας) και τον ρώτησε αν ήθελε να φτιάξει μια ταινία δύο ωρών για όταν θέλει να...αυνανιστεί!"
Θα προσθέταμε: Φαίνεται πως το αντρικό κοινό έχει τα ίδια γούστα με τον Zack Snyder...
 
Για την ταινία The Artist ο Armond White είπε πως "είναι μια πανωλεθρία και το γεγονός πως ψηφίστηκε Καλύτερη ταινία και καλύτερη σκηνοθεσία από την κύκλο κριτικών της Νέας Υόρκης αποδεικνύει πως η σύγχρονη κριτική ταινίων είναι για κλάματα!"
 
Για το Hangover Part 2, ο Andrew O' Hehir είπε πως "πρόκειται ουσιαστικά για το Sex and the City 2 αλλά αυτή τη φορά για άντρες. Οι σεναριογράφοι της ταινίας νομίζουν πως το δημιούργημά τους είναι ευφάνταστο, όμως δεν θυμίζει σε τίποτα μια ολοκληρωμένη ιδέα ή μια ιστορία."
Θα προσθέταμε: Βασικά τίποτα, γιατί είναι όντως Sex and the City για άντρες!
 
Για την ταινία Jack & Jill, όπου θα συναντήσετε τον Adam Sandler σε διπλό ρόλο καθώς υποδύεται τον Jack αλλά και τη δίδυμη αδερφή του Jill, η Mary Pols από το περιοδικό Time έγραψε πως "έχουν περάσει παραπάνω από 24 ώρες από τότε που παρακολούθησα τη νέα ταινία του Adam Sandler και ακόμα αισθάνομαι νεκρή μέσα μου. Ένιωσα πως η κωμωδία είναι ένα βρώμικο πράγμα, και αυτοί που την υπηρετούν θέλουν απλά να εκφράσουν άσχημα αισθήματα προς όλους. Είναι η χειρότερη ταινία του Adam Sandler που έχω δει."
Θα προσθέταμε: Ο Adam Sandler έχει καταντήσει ανυπόφορος από μόνος του. Δε χρειαζόμαστε και τη θηλυκή του εκδοχή. Λυπόμαστε που έμπλεξαν και τον Al Pacino...
 
Ο Kyle Smith από τη New York Post είπε για την ταινία Abduction(Απαγωγή) ότι "ακόμα και πραγματική απαγωγή θα ήταν προτιμότερη από την ομώνυμη ταινία, αρκεί οι απαγωγείς σου να μη σε βασάνιζαν με το να σε βάλουν να την παρακολουθήσεις!"
Θα προσθέταμε: Επικροτούμε την προσπάθεια του Taylor Lautner να ξεφύγει από τον κυκεώνα που ονομάζεται Twilight αλλά μάλλον δεν επέλεξε την καταλληλότερη ταινία για αυτό.
 
Ο Simon Abrams από το Slant Magazine έγραψε για την ταινία Big Momma's House: Like Father, Like Son πως "αυτή η ταινία είναι τόσο κακή, τόσο κακογραμμένη κωμωδία που δεν θα μπορείς να ξεχωρίσεις αν γελάς με τα αστεία της ταινίας ή με την ίδια την ταινία."
Θα προσθέταμε: Όσοι έχουν δει την ταινία Big Momma's House σίγουρα ξέρουν πως δεν χρειαζόταν sequel, πόσο μάλλον δύο!
 
Για την ταινία Green Lantern ο Rex Reed από το New York Observer είπε πως "η ταινία είναι απίστευτα αργή. Δε θα γινόταν να κάνουν πιο κακή την ταινία. Είναι μια χαζή, άσχημη, χωρίς νόημα ταινία με κακά ειδικά εφέ. Είναι το απόλυτο χάος. Α, είναι και βαρετή!"
Θα προσθέταμε: Ακόμα και οι κομιξόφιλοι fans του πράσινου ήρωα απογοητεύτηκαν με την κινηματογραφική μεταφορά του!
 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply