300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Οκτώ διάσημοι που αγαπούν τον ύπνο! Κάποιοι όμως το παράκαναν...


Ποια celebrity δεν κάνει παιδιά για να έχει ήσυχο ύπνο και ποια κοιμάται (κρατηθείτε) 15 ώρες τη μέρα.
Jennifer Lopez
Η JLo είναι διάσημη και μαμά. Όπως δήλωσε η ίδια αυτός ο διπλός της ρόλος την κουράζει για αυτό και δίνει πολύ μεγάλη σημασία στον ύπνο.
"Επειδή έχω παιδιά και δουλεύω πολύ, είναι πολύ σημαντικό να προσέχω", είχε πει η γνωστή τραγουδίστρια.
Gwyneth Paltrow
Πολλές έχουμε ζηλέψει την ομορφιά της Gwyneth Paltrow. Η ίδια αποκαλύπτει πως το νο1 μυστικό ομορφιάς είναι ο ύπνος. "Για μένα ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός. Όταν δεν μπορώ να κοιμηθώ την επόμενη μέρα είμαι σα να με έχει χτυπήσει φορτηγό".
Lady Gaga
Όπου βρει κοιμάται η Lady Gaga. Θέλετε οι αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις που την κουράζουν; Η Lady Gaga σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως συχνά την παίρνει ο ύπνος στο αεροπλάνο και δεν κουνιέται καθόλου.
 
Matthew McConaughey
Τουλάχιστον 8,5 ώρες τη μέρα κοιμάται ο Matthew McConaughey και αν δε κοιμηθεί αρκετά τότε την επόμενη μέρα δεν είναι στα καλά του, όπως είπε ο ίδιος στο People.
Cameron Diaz
Λάτρης του ύπνου είναι και η Cameron Diaz η οποία μεταξύ των μυστικών ομορφιάς της είναι και ο ύπνος. "Για μένα η άσκηση είναι το φαγητό, ο ύπνος και η σωστή αναπνοή. Αν δεν είμαι συνεπής αυτό φαίνεται στο σώμα μου", είχε δηλώσει.
Eva Mendes
Η αγάπη της για τον ύπνο είναι τόσο μεγάλη που την αποτρέπει στο να κάνει παιδιά. Μπορεί να σας ακούγεται απίστευτο όμως η Eva Mendes το πιστεύει. "Δε θέλω να αποκτήσω παιδιά αν και τα αγαπώ γιατί λατρεύω τον ύπνο", είχε δηλώσει στο Marie Claire.
Μάλλον δεν έχει άδικο αν ένας κακός ύπνος έχει αυτό το αποτέλεσμα.
Heidi Klum
Η Heidi Klum ίσως ανήκει στις... υπναρούδες celebrities αφού κοιμάται περίπου 10 ώρες τη μέρα αφού βάλει τα παιδιά για ύπνο.
Mariah Carey
Εντάξει είπαμε. Ωραίος ύπνος αλλά όχι και έτσι. Η Mariah Carey σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως πρέπει να κοιμάται 15 ώρες ώστε να ξεκουράζεται η φωνή της και να είναι στην κατάσταση που επιθυμεί. Βέβαια γεννιέται το ερώτημα πώς μετά από τόσο ύπνο έχεις όρεξη για να τραγουδήσεις.
 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply