300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Πας εξωτερικό;


Να τι πρέπει να έχεις οπωσδήποτε μαζί σου!

Πας εξωτερικό;


Ο ταξιδιωτικός εξοπλισμός δεν είναι παίξε-γέλασε. Αναβάθμισε λοιπόν τα μπαγκάζια σου και γλίτωσε τα απρόοπτα...
Το να βγεις στο εξωτερικό δεν είναι πάντα απλή υπόθεση. Για να απολαύσεις το ταξιδάκι σου στο φουλ χωρίς περιττές έννοιες, σιγουρέψου ότι πήρες μαζί σου τα παρακάτω. Για έγκυρο διαβατήριο ούτε συζήτηση, αυτό είναι το πρώτο σου μέλημα!
Το delamagen «έφαγε» το internet και βρήκε τα 5 πράγματα που θα αναβαθμίσουν δραστικά την ταξιδιωτική σου εμπειρία...


Digipower Word Traveler Adapter με φορτιστή USB

Αν δεν μπορείς να φορτίσεις τις συσκευές σου στο εξωτερικό, τότε σου είναι παντελώς άχρηστες! Ο αντάπτορας ρεύματος Digipower Word Traveler δουλεύει σε περισσότερες από 150 χώρες με τις περίεργες υποδοχές του, άσε που σου επιτρέπει να τροφοδοτείς με ρεύμα και τις συσκευές σου που λειτουργούν με USB. Ανεκτίμητος πραγματικά!


Τιμή: 9,5 ευρώ - Digipower Word Traveler Adapter with USB Charger


Sennheiser PXC 250 II Active Noise Canceling Headphones

Το ότι τα ακουστικά είναι απαραίτητα σε κάθε ταξίδι δεν χρειάζεται και πολύ ανάλυση. Ή θα ακούς το κλάμα του διπλανού μωρού στο αεροπλάνο ή τη μουσική που εσύ επέλεξες. Και με τα ακουστικά PXC 250 II είσαι σίγουρος ότι το μόνο που θα ακούς είναι ο ήχος που προτιμάς!


Τιμή: 150 ευρώ - Sennheiser PXC 250 II Active Noise Canceling Headphones


Men’s Royce Leather Passport and Currency Wallet

Όταν είσαι στο εξωτερικό, καλό είναι να κουβαλάς πάνω σου και τακτοποιημένα όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα. Τα περισσότερα πορτοφόλια που επιτρέπουν ωστόσο την αποθήκευση του διαβατηρίου είναι ογκώδη και δεν χωράνε στην τσέπη σου. Με το Royce Passport and Currency Wallet όμως ξενοιάζεις από αυτά και τα έχεις όλα... εν τάξει.


Τιμή: 27 ευρώ - Men’s Royce Leather Passport and Currency Wallet


Sea to Summit Tek Towel

Αν το ταξιδάκι σου στο εξωτερικό περιλαμβάνει και παραλία, τότε ξέρεις ότι οι κοινές πετσέτες όχι μόνο κάνουν το backpack σου ασήκωτο, αλλά αρχίζουν και μυρίζουν πιο άσχημα και από τουαλέτα ακόμα! Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια πετσέτα από μικροΐνες που στεγνώνει στο φτερό!


Τιμή: 8 ευρώ - Sea to Summit Tek Towel

Tekkeon TekCharge Dual Port Power Pack

Ο φορητός αυτός φορτιστής εγγυάται ότι δεν θα μείνουν οι συσκευές σου χωρίς το πολύτιμο ρευματάκι τους. Η διπλή θύρα USB σου επιτρέπει να φορτίζεις δύο συσκευές ταυτόχρονα, ενώ οι ενδεικτικές λυχνίες LED σου δείχνουν πόσος ενεργειακός χυμός έχει απομείνει ακόμα...


Τιμή: 45 ευρώ - Tekkeon TekCharge Dual Port Power Pack

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply