300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Το κόστος των ψευτό-πολιτικών της χώρας


Η υποκρισία λοιπόν των ανίκανων δήθεν πολιτικών της χώρας είναι ανεκδιήγητη και το αστείο είναι, ότι νομίζουν ότι ο κόσμος είναι ηλίθιοι. 
Αυτό έχει να κάνει με το επιτελείο του Υπ. Οικονομικών (ιδικά τον Σαχινίδη που ο ίδιος παραδέχτηκε την αποτυχία της ηλίθιας πολιτικής του και αυτό σε συνδυασμό με τους ψευτο-λογιστές η μικρό-λογιστές, της Τρόικας. 

Προσέξτε. 
Η τρόικα λοιπόν λεει αύξηση ιδικός στα κρασιά. Γιατί? Επειδή ο κόσμος σταμάτησε να πίνει αλκοόλ, σου λένε το κρασί είναι φθηνότερο? Κάντο πιο ακριβό, τι θα κάνουν θα το πληρώσουν. 

Κάτι, σαν την αύξηση των τελών κυκλοφορίας των αυτοκίνητων, που ο κόσμος τους τιμώρησε, επιστρέφοντας τις πινακίδες, με αποτέλεσμα, να έχουν λιγότερα έσοδα ακόμα και από πέρυσι. 
Όλα τα κόμματα συμφώνησαν, (ακόμα και τις αριστεράς), για να συνεχιστεί η κρατική επιδότηση τους, παρότι ο κόσμος κάνει τέτοιες θυσίες. Φυσικά, όταν πρόκειται για τα οικονομικά τους συμφωνούν σύσσωμοι και στην διατήρηση των κονδυλίων αλλά στις αυξήσεις των μισθών τους. 

Βρίσκουν ακόμα και την πρόφαση, τις Ιστορικότητας των κομμάτων, για την συνέχεια της ασύδοτης χρηματοδότησης τους, η οποία έχει φτάσει μέχρι το 2017. Και αναρωτιέμαι? Εδώ δεν μπορούν να μαζέψουν τα δικά τους οικονομικά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κ.λ.π. θα μαζέψουν του κράτους??????????? Ή οι αρχηγοί τους θέλουν χρήμα, αφήνοντας απλήρωτους ακόμα και τους υπαλλήλους τους, για να κάνουν ταξίδια????????? 
κάντε ένα μικρό υπολογισμό, του κότσους των υποτιθέμενων πολιτικών της χώρας. 

· 1 μισθός πρωθυπουργού 

· 52 * 10.000 ευρό για τους υπουργούς = 520.000 ευρό τον μήνα 7.280.000 τον χρόνο 

· 100 άτομα του ΓΑΠ για να κοιτάζουν το διαδίκτιο * 2.000 = 100.000 ευρό τον μήνα. 1.400.000 τον χρόνο 

· 100 άτομα σύμβουλοι του πρωθυπουργού * 3.500 περίπου = 350.000 ευρο τον μήνα. 4.900.000 τον χρόνο 

· 100 κατά μέσο όρο συμβούλους ο κάθε υπουργός * 52 = 5.200 άτομα * 3.500 ευρό κάτ’ ελάχιστον = 18.000.000 ευρό τον μήνα (για μαϊντανούς) 252.000.000 τον χρόνο 

· 300 βουλευτές * 10.000 περίπου τον μήνα = 30.000.000 ευρό τον μήνα. 420.000.000 τον χρόνο 

· Για την προεδρία, εκτός από το κόστος των εκατομμυρίων, ο ίδιος ο Πρόεδρος παίρνει 1.000 ευρό την ημέρα = 30.000 ευρό τον μήνα 420.000 ευρό τον χρόνο περίπου. Κορόηδο είναι να παραιτηθεί????????? Άσε που παίρνει περισσότερα από τον Ομπάμα. Και να φανταστεί κανείς ότι είναι μία θέση εντελώς διακοσμιτική. 

Μέχρι στιγμής, εάν κάνουμε μία πρόσθεση έχουμε = 686.000.000 ευρό. Εκτός τον μισθό του πρωθυπουργού και το κόστος (εκατομιρίων) της προεδρίας. 


· Σε όλα αυτά προσθέστε τα προνόμια τους. 

Δηλαδή. 


Πρωτεύοντα προνόμια βουλευτών

1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ.
2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.
3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα.
4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.
5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά.
6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.
7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.
8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.

Δευτερεύοντα προνόμια βουλευτών 

1. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.
2. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο.
3. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες.
4. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.
5. Τηλεφωνική ατέλεια.
6. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους.
7. Δωρεάν διόδια.
8. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ.

· Σε αυτά προσθέστε την σύνταξη των πρώην υποτιθέμενων πολιτικών, σε επίπεδο βουλευτών που δεν γνωρίζουμε πόσοι είναι * 4.880 ευρό τον μήνα. Τον χρόνο ???????????προφανώς κάτι με πολλά μηδενικά. Επιπλέον τα άτομα που τους υπηρετούν, τα αυτοκίνητα τους, τις δεξιώσεις τους κ.λ.π. 

· Προσθέστε την σύνταξη των προέδρων, οι οποίοι δεν είναι και λίγοι * 8.000 περίπου Τον χρόνο ???????????προφανώς κάτι με πολλά μηδενικά. Επιπλέον τα άτομα που τους υπηρετούν, τα αυτοκίνητα τους, τις δεξιώσεις τους κ.λ.π. 

· Προσθέστε ακόμα τους μισθούς των υπαλλήλων της βουλής, περί τους 1.600 περίπου που δουλεύουν εναλλάξ, γιατί δεν χωράνε όλοι μαζί στο κτίριο της βουλής, * 12 μισθούς τον χρόνο, + 4 μπόνους. 


Και ενώ είμαστε υπό κατοχή από τους έξω και ιδικά από την Γερμανία, αντί να έχουμε και να πληρώνουμε 300 μαϊντανούς και τους περίεργους παρείσακτους και άσχετους παρατρεχάμενούς τους, θα μπορούσαν να είναι 100 στη βουλή, γιατί και αυτοί πολλοί είναι. Αφού ούτος η άλλος και αυτοί θα είναι διακοσμητικοί. 


Όμως πρόσθεσε σε αυτό το κόστος, 

Το κόστος των επιτροπών 250 ευρό την ημέρα το άτομο, που πολλοί πηγαίνουν να υπογράψουν και μετά φεύγουν για να μην χάσουν τα χρήματα.
Τις δωρεές, λαδώματα, των επιχειρηματιών, (βλέπε διάφορα γραφεία, ένα από αυτά είναι του Μητσοτάκη)
Το κόστος των συνδικαλιστών, όλων των υπηρεσιών, οι οποίοι άγονται και φέρονται από τα κόμματα, δηλαδή στην ουσία, δεν εκφράζουν τους εργαζόμενους αλλά τα θέλω των κομμάτων.
Το κόστος όλων των παρατρεχάμενων.
Το κόστος όλων αυτόν που τους προστατεύουν, έχοντας αφήσει στο έλεος του θεού την προστασία του κόσμου. Βλέπε το σπίτι του Βενιζέλου, που είναι σαν αστακός. Άλλωστε, εάν ήταν καλός σαν πολιτικός δεν θα ήθελε προστασία!!!!!, ούτε αυτός, ούτε όλοι οι άλλοι σαν αυτόν.
Το κόστος των Ευρωβουλευτών, το οποίο είναι μερικές δεκάδες εκατομμύρια τον χρόνο, περίπου 17.000-25.000 ευρό τον μήνα, (αφορολόγητα).
Το κόστος των κομμάτων κάθε χρόνο 

Άρα, μπορεί φτάνουμε εύκολα τα 3.000.000.000 δις ευρό, για μία κάστα ανθρώπων, οι οποίοι είναι άχρηστοι, ανίκανοι και επικίνδυνοι για την χώρα και το καλό του κόσμου, που τους ταΐζει. 

Θα μπορούσε να ζήσει ολόκληρη η Ελλάδα για περισσότερο από ένα χρόνο πλουσιοπάροχα. 

Και μετά κόβουν, συντάξεις, μισθούς, επικουρικές συντάξεις, επιδόματα, τα οποία (επιδόματα), επιπλέον τα έπαιξαν αυθαίρετα και τα έχασαν, σε ομόλογα, (ή πιθανόν έκλεψαν και από αυτά), χρήματα που έχουν πληρωθεί από τον κόσμο στα ταμεία, για τις συντάξεις τους. 

Και δημιουργούν άστεγους και ρετάλια ανθρώπων, από νοικοκύρηδες οικογενειάρχες. 

Μπορεί να έχω ξεχάσει και κάτι, αλλά τα στοιχεία είναι βάσει πληροφοριών δημοσιογράφων. 

Αυτοί είναι οι περίφημοι υποκριτές που μας κυβερνούν, χωρίς τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων τους, (πολλές δεκάδες εκατομμύρια), τα νόμιμα!!!!!!!!!! ποσοστά τους από τις δαπάνες και αγορές, ιδικά όπλων του Υπ. Εθνικής Άμυνας, τα ταξίδια τους, τα ξενοδοχεία τους, τα ρούχα τους, τους κολλητούς, επιχειρηματίες που παίρνουν μαζί, τις γυναίκες τους, παιδιά ορισμένοι και άλλα πολλά.

Αναγνώστης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply