300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Πιστός θαμώνας για 72 χρόνια στο ίδιο μπαρ!

Ο Arthur Reid είναι καθημερινός πελάτης της παμπ «Griffin» στο Warmley της Βρετανίας εδώ και 72 χρόνια, από το 1940 όταν ήταν 18 χρόνων. Στα 90 του χρόνια πλέον δεν μπορούσε παρά να βραβευτεί από τον ιδιοκτήτη του μπαρ για τις αδιάκοπες καθημερινές επισκέψεις του στο κατάστημα, λαμβάνοντας μια τιμητική πλακέτα!

Φανατικός της μαύρης μπίρας, ο κ. Reid έχει καταναλώσει μέχρι σήμερα πάνω από 30.000 ποτήρια από το αγαπημένο του ποτό, καθισμένος πάντα στο ίδιο σημείο, απολαμβάνοντας την παρέα των κατοίκων της περιοχής, που έχουν γίνει πλέον φίλοι του.




«Δούλεψα σκληρά στη ζωή μου, πολλές ώρες κάθε μέρα αλλά πάντα έβρισκα λίγο χρόνο να ξεσκάσω. Έρχομαι εδώ από 18 χρόνων και ποτέ δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να πάω κάπου αλλού. Ελπίζω να συνεχίσω αυτή τη συνήθεια για κάποια χρόνια ακόμη», λέει ο Arthur. 

Πάντως η θέση του στο μπαρ, στο ίδιο σημείο, είναι και επισήμως… reserve, καθώς μια τιμητική πλακέτα με το όνομά του τοποθετήθηκε εκεί όπου απολαμβάνει καθημερινά το ποτό του, κουβεντιάζοντας κυρίως για το ποδόσφαιρο που είναι και το αγαπημένο του σπορ.

Πηγή : Perierga

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply