300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Τι εννοεί όταν σας λέει ότι χρειάζεται λίγο χρόνο;

Κατ' αρχήν ψυχραιμία. Στη συνέχεια βαθιές ανάσες και σκέψεις για το τι μπορεί να εννοεί. Η παρακάτω "ανάγνωση" θα σε βοηθήσει σημαντικά.



Όταν ο φίλος σας σας λέει ότι "χρειάζεται λίγο χρόνο να σκεφτεί", "να το πάτε πιο αργά", ή ότι "θέλει λίγο παραπάνω χώρο"... σίγουρα δεν είναι μια θετική εξέλιξη στη σχέση σας. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο ότι θα καταλήξετε σε χωρισμό. Μπορεί και να...

1. Φοβήθηκε
This may come as a shock, αλλά οι άντρες σε κάτι τέτοια είναι τόσο θαρραλέοι όσο κι ένα μέσο κουνέλι. Κι όταν ένας άνδρας φοβάται, δύο τινά συμβαίνουν: είτε είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σας και νιώθει ότι σιγά σιγά χάνει τον εαυτό του (οπότε θέλει να πατήσει το pause πριν χάσει τη σαγηνευτική προσωπικότητα του), είτε βλέπει ότι η σχέση σας οδεύει σε γάμο και παιδικό κάθισμα στο αμάξι του (και δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Plus, το αμάξι του είναι κάμπριο). Σε κάθε περίπτωση, αν του δώσετε αυτό που ζητάει (χώρο, χρόνο και λοιπές διαστάσεις) ενδέχεται να συνειδητοποιήσει πως τελικά καθόλου δεν το ήθελε.

2. Θέλει να ξέρει ότι έχει τον έλεγχο
Γιατί δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο του μισθού του. Ούτε καν τον έλεγχο των κοιλιακών του (ενίοτε). Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να νιώθει ότι έχει τον έλεγχο της σχέσης του, ότι μπορεί να την "παγώνει" και να την "ξεπαγώνει" κατά βούληση. Τώρα, αν εσείς είστε διατεθειμένη να μπείτε στο φούρνο μικροκυμάτων, είναι καθαρά δικό σας θέμα.

3. Είναι ειλικρινής
…και το εννοεί. Πράγματι, ίσως να έχει την ανάγκη να μείνει για λίγο μόνος του (έχοντας ταυτόχρονα και τα ψυχολογικά benefits του να νιώθει πως είναι σε σχέση) και να σκεφτεί τι πραγματικά θέλει. Ίσως η επεκτατική σας πολιτική ήταν ...υπερβολικά επεκτατική για τα γούστα του, ίσως όντως το πάτε πολύ γρήγορα. Tip: χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να σκεφτείτε κι εσείς τί πραγματικά θέλετε. Και αν πραγματικά τον θέλετε.

4. Θέλει να χωρίσετε
Και απλά σας το λέει με το μαλακό, ελπίζοντας ότι θα πάρετε το μήνυμα και δεν θα τον φέρετε στη δύσκολη θέση να χρειαστεί να το πει ξεκάθαρα. Θα προτείναμε να τον φέρετε στη δύσκολη θέση. Καλή η διπλωματία και η ευγένεια, αλλές μερικές φορές χρειάζεται και θάρρος. Κι αν δεν το έχει από μόνος του, ώρα να το αποκτήσει...

Πηγή : Cosmo

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply