300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Πως να ξεπεράσεις ένα χωρισμό


Αν ακόμα υποφέρεις που σε πλήγωσε, σε παράτησε και δεν μπορείς να διώξεις από το μυαλό σου εκείνον, υπάρχει τρόπος να το ξεπεράσεις και να κάνεις μια καινούργια αρχή στη ζωή σου.

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να σκουπίσεις τα δακρυά σου, να πάρεις ένα κομμάτι χαρτί και να αρχίσεις να γράφεις τα συναισθήματα που τρέφεις για τον πρώην σου.
Μετά θα κλείσεις το γράμμα σε ένα φάκελο.
Μπορεί να φαίνεται μια τόσο απλή συμβουλή, αλλά προέκυψε από την έρευνα που έγινε από τον καθηγητή Σιουπινγκ Λι και την ομάδα του στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης, να βρεθεί ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ξεπεράσει κάποιος τα αρνητικά συναισθήματα που νιώθει.

Ο καθηγητής ζήτησε από 80 άτομα να σημειώσουν σε ένα χαρτί ποια ήταν η πιο πρόσφατη απόφαση που είχαν πάρει και είχαν μετανιώσει για αυτή.

Στη συνέχεια οι μισοί από αυτούς θα έδιναν το χαρτί σε ένα ερευνητή της ομάδας, ενώ οι υπόλοιποι θα έπρεπε να το κλείσουν σε ένα σφραγισμένο φάκελο.

Τα αποτελέσματα του πειράματος έδειξαν ότι αυτοί που είχαν κλείσει το γράμμα σε ένα φάκελο ένοιωθαν πολύ καλύτερα σε σύγκριση με τους άλλους.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα νιώσεις άσχημα από ένα χωρισμό ξέρεις τι θα κάνεις…
Θα γράψεις ένα γράμμα και θα εξιστορείς τι συνέβη και πόσο πληγώθηκες από την όλη ιστορία και μετά θα το κλείσεις μέσα σε ένα φάκελο και δεν θα το ανοίξεις ξανά ποτέ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply