300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Ο Jude Law έκανε τα πάντα για να παίξει στο "Grand Budapest Hotel" του Wes Anderson

Είναι επίσημο: Ο Jude Law θα είναι πρωταγωνιστής, μαζί με τον Johnny Depp, στη νέα ταινία του Wes Anderson.
Αν και ο σκηνοθέτης Wes Anderson δεν βάζει εύκολα στην κινηματογραφική οικογένειά του νέα πρόσωπα και επιμένει να "χρησιμοποιεί" στις ταινίες του τους αγαπημένους του Bill Murray, Jason Schartzman και Owen, Luke και Andrew Wilson, κάθε τόσο προσθέτει (φειδωλά) νέο αίμα, όπως ο Adrien Brody στο "The Darjeeling Limited", ο William Dafoe στο "The Life Aquatic" και ο Bruce Willis στο "Moonrise Kingdom".

Και πρόσφατα, στην τελευταία ταινία που ετοιμάζει, "The Grand Budapest Hotel", o σκηνοθέτης αποφάσισε να διευρύνει κι άλλο την οικογένειά του με ένα νέο μέλος: τον Jude Law.


Όπως είπε ο ίδιος ο Law σε συνέντευξή του στο ΜΤV (αλλά και στο Φεστιβάλ του Toronto, όπου βρέθηκε για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας Anna Karenina), προσπαθούσε για πολλά χρόνια να παίξει σε κάποια ταινία του Anderson.
"Ήμουν μεγάλος θαυμαστής του Wes. Τον πίεζα συνεχώς με e-mail για χρόνια, γράφοντάς του θέλω να ζήσω σε μια από τις ταινίες σου και θέλω να παίξω σε κάποια ταινία σου. Τελικά μου έστειλε αυτό το υπέροχο σενάριο και νομίζω ότι θα αρχίσουμε τα γυρίσματα τον Ιανουάριο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος της οικογένειας του Anderson".
O μόνος επιβεβαιωμένος συμπρωταγωνιστής του στην ταινία θα είναι ο Johnny Depp, ενώ το υπόλοιπο cast, όπως και η υπόθεση του έργου, παραμένουν μυστήριο, αν και τον Ιούλιο είχαν ακουστεί τα ονόματα τον Bill Murray, Owen Wilson, Edward Norton, Jeff Goldblum, Adrien Brody, Angela Lansbury και Willem Dafoe. Θα μάθουμε σύντομα.



Πηγή : Cosmo

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply