300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Smart Concept ForStars. Σε ταξιδεύει στα αστέρια

Το νέο Concept ForStars θα αποτελέσει πόλο έλξης στο περίπτερο της Smart στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού στα τέλη του μήνα.



Σύμφωνα με την εταιρεία, ενώ είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως ένα Smart, το ForStars, αποτελεί μια προεπισκόπηση της σχεδιαστικής γραμμής που θα ακολουθήσει η φίρμα στο Smart ForTwo ς επόμενης γενιάς, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προστεθεί στην γκάμα της.

Μερικά αξιοσημείωτα στοιχεία της νέας εικόνα του Smart, αφορούν στον σχεδιασμό των εμπρός και πίσω φώτων . Η ονομασία ForSatrs προήλθε από την μεγάλη ηλιοροφή . Άλλο ένα εντυπωσιακό στοιχείο είναι ο βιντεοπροβολέας που έχει τοποθετηθεί στο καπό.

Το αυτοκίνητο φιλοξενεί δύο επιβάτες αλλά διαθέτει μεγάλο χώρο αποσκευών. Το εσωτερικό είναι αρκετά φουτουριστικό  όπως αρμόζει σε ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο. Είναι σπορ, με πολλά στοιχεία που βλέπουμε για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο Smart.

Ο κινητήρας των ForStars προέρχεται από την ηλεκτρική έκδοση του ForTwo Brabus. Περιλαμβάνει μια μπαταρία 17,6 kWh μπαταρία ιόντων λιθίου η οποία  τροφοδοτεί ένα μαγνητο-ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στον πίσω άξονα.

Η απόδοση του κινητήρα έχει αυξηθεί στα 60 kW (80 ίπποι) και μέγιστη ροπή είναι 135 Nm . Όπως αναφέρει η  Smart η ιπποδύναμη εαυτή είναι κάτι περισσότερο από αρκετή προκειμένου να κινήσει γρήγορα το αυτοκίνητο, το οποία αναπτύσσει  τελική ταχύτητα άνω των 130 χλμ/ώρα


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply