300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

5 σημάδια πως έχει βαρεθεί -κι εσένα & τη σχέση

Σου έχει συμβεί πολλές φορές: νομίζεις πως ζεις την τέλεια σχέση πάνω σε ένα φουσκωτό ροζ συννεφάκι, και ξάφνου μια ημέρα ο καλός σου σε χωρίζει.



Αν δεν καταλαβαίνεις γιατί ένας άντρας φεύγει σε μια νύχτα, είναι πιθανό να μην διαβάζεις καλά τα σημάδια. Μήπως ο αγαπημένος έχει βαρεθεί κι εσένα και τη σχέση; Μήπως θα φύγει σύντομα;

Ανησυχητικό σημάδι 1: που πήγαν τα τηλέφωνα, που πήγαν τα μηνύματα!
Στο ξεκίνημα του δεσμού, εκείνη την εποχή που έτρωγες και του μιλούσες, έκανες δουλειά και σου έστελνε χίλια μηνύματα, έκανες μπάνιο και τα λέγατε στο Skype, πολύ θα ήθελες να την ξαναζήσεις. Ναι, είναι αλήθεια πως με τον καιρό και όσο περισσότερο είστε μαζί, η επικοινωνία μπαίνει σε άλλα πλαίσια. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει 2 λεπτά για να απαντήσει σε ένα τηλεφώνημα.

Αν παρατηρήσεις πως η επικοινωνία μεταξύ σας φθίνει και μια το κινητό δεν έχει σήμα, την άλλη δεν του ήρθε η κλήση, την τρίτη έκλεισε από μπαταρία (μιλάμε για πτώση στην επικοινωνίας σας που θα ξεπεράσει το 60%), κινητοποιήσου.

Ανησυχητικό σημάδι 2: θέλει να βγαίνει πολύ και μόνος!
Παλαιότερα γνώριζες καλά πως το Παρασκευοσαββατοκύριακο ήταν αφιερωμένο σε σας: θα πηγαίνατε το σινεμά σας, θα βγαίνατε την βολτούλα σας, θα πίνατε το ποτάκι σας! Τώρα πια, προτιμά να βγαίνει μόνος, όλο μπλέκει μετά τη δουλειά, θέλει να βγαίνει με φίλους κι εσύ δεν χωράς στην παρέα και έχει και την απαίτηση να καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται το χώρο και το χρόνο του (και να μην τον πιέζεις κι από πάνω).

Σίγουρα, οι συνθήκες ελευθερίας και σεβασμού του ατομικού χρόνου καθενός είναι απαραίτητες σε μια σχέση αλλά όταν ο κοινός χρόνος έχει εξαφανιστεί, μην απορήσεις αν τον δεις να παίρνει το καπελάκι του και να φεύγει!

Ανησυχητικό σημάδι 3: οι δικαιολογίες για να ην βρεθείτε θα ρέουν!
Έπεσε μπόλικη δουλειά, οι υποχρεώσεις τον έχουν καπελώσει, η γιαγιά του αρρώστησε, η μέση του πόνεσε, εξωγήινοι τον απήγαγαν! Γενικά, από την στιγμή που θα αρχίσει να σκέφτεται την έξοδο από τη σχέση σας, οι δικαιολογίες για να μην σε συναντήσει θα βγαίνουν από τα χείλη του αυτόματα και γάργαρα! Θα πεις, γιατί δεν σου λέει το πρόβλημα να προσπαθήσετε να το λύσετε μαζί. Η αλήθεια είναι πως δεν αμφιταλαντεύεται πραγματικά.

Θέλει απλά να σου δώσει να καταλάβεις που οδεύετε. Φυσικά εμείς τα κορίτσια, σπεύδουμε πριν από εκείνον να δικαιολογούμε τις δικαιολογίες του και βρισκόμαστε (τάχα) ξαφνικά χωρισμένες. Προτού πιστέψεις την επόμενη δικαιολογία που θα σερβίρει, ξανασκέψου το!

Ανησυχητικό σημάδι 4: η απόσταση μεγάλωσε (και εντός και εκτός κρεβατιού)
Εκτός από τη φυσική παρουσία και την απόσταση που προκύπτει στα ζευγάρια που ετοιμάζονται να χωρίσουν, βασική ένδειξη το ξενερώματός του είναι και η συναισθηματική του απόσταση από εσένα.
Οι σιωπή μεταξύ σας, ακόμα κι αν είστε μαζί, μεγαλώνει. Ξαφνικά, νιώθεις λες και σε έχει αδειάσει και δεν έχετε τίποτα να πείτε. Εσύ μιλάς κι εκείνος απλά ακούει. Σε όσα αναγνωρίζεις ως στραβά, δεν έχει τίποτα να πει, δεν θέλει καν να δικαιολογηθεί.

Και το σεξ: είτε δεν γίνεται όσο συχνά και με το πάθος του παρελθόντος, είτε δεν γίνεται καθόλου. Κάποια στιγμή θα αρχίσεις να πιστεύεις πως τρελάθηκες, αφού μέχρι να σου πει ''τώρα φεύγω'', θα επιμένει πως δεν τρέχει τίποτα!

Και μερικές ενδείξεις ακόμα:

  1. Δυσκολεύεται να σου πει ''σ' αγαπώ, σε θέλω''
  2. Ξεχνάει υποσχέσεις που σου είχε δώσει- πολύ εύκολα
  3. Χώρια σου διασκεδάζει πολύ περισσότερο απ' ότι μαζί σου
  4. Κάθε φορά που του ζητάς να σε συνοδεύσει σε κάποια δικιά σου κοινωνική υποχρέωση, ξενερώνει, θυμώνει και έρχεται κάνοντας αγγαρεία.
  5. Δεν ακούει τι λες: είναι σαν να μιλάς σε τοίχο
  6. Το κοινό σας μέλλον δεν υφίσταται σε καμία συζήτηση
  7. Οι καυγάδες πυκνώνουν εβδομάδα με την εβδομάδα
Πηγή : WomenOnly


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply