300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Σε βλέπει σοβαρά ή απλά περνάει το χρόνο του;

Πώς πρέπει να είναι μια σχέση; Μπορούμε να την ορίσουμε από τα τηλεφωνήματα που ανταλλάσσεις μαζί του μέσα στην ημέρα; Μήπως έχει σημασία αν βρίσκεστε καθημερινά ή αν κάνεις μαύρα μάτια μέχρι να τον δεις.



Info: έχε υπόψη πως κάποιοι άνθρωποι λειτουργούν με πιο βραδείς ρυθμούς και μπορεί η συμπεριφορά του να αλλάζει προς το καλύτερο μέρα με την ημέρα, μέχρι να συνειδητοποιήσει πως είστε ζευγάρι. Σε άλλες πάλι περιπτώσεις, ο αρχικός του ενθουσιασμός μπορεί να ξεφουσκώσει σε μια νύχτα, οπότε κι εκεί μιλάμε για απλές ενδείξεις που πιστοποιούν πως είτε σε θέλει πολύ είτε σε κοροϊδεύει πολύ.

Τις νύχτες σε θυμάμαι:
Από τη μέρα που γνωριστήκατε, πιθανότατα στα μπουζούκια- δεν τον έχεις δει πρωινό. Καφέ μαζί δεν έχετε πιει αλλά τον βλέπεις μόνο τις νύχτες εκείνες που σε θυμάται, πιθανότατα τελευταία στιγμή. Με λίγα λόγια, δεν έχει κάτι άλλο να κάνει και στις 10 το βράδυ σε ρωτά αν είσαι σπίτι κι αν θέλεις να περάσει. Τούτη του η επιλογή είναι σημάδι πως δεν θέλει να κάνει κανένα σχέδιο μαζί σου, ούτε να προγραμματίσει μια απλή έξοδο!

Και ναι, σε θυμάται μεθυσμένος μες του ποτού τη ζάλη!
Σίγουρα, ένας άντρας που εμφανίζεται στα σκαλοπάτια σου ντίρλα στο μεθύσι, πολύ λίγο ενδιαφέρον δείχνει στο τι εντύπωση θα σου δώσει. Εσύ, βέβαια, πιστεύεις πως είναι άνετος μαζί σου αλλά πόσο σίγουρη είσαι πως σε βλέπει σοβαρά ένα αγόρι που σε θυμάται μόνο στο τέλος μιας ακόμα αλκοολικής νύχτας. Προσοχή προσοχή: στα μεθυσμένα σ' αγαπώ ποτέ δεν χτίστηκαν σχέσεις της προκοπής!

Αν δεν το προσπαθούσες εσύ, δεν θα βρισκόσασταν!
Φτάνεις να του ζητάς να βρεθείτε, τον διευκολύνεις πρόθυμη πάντα να τον βρεις εσύ εκεί που είναι, την ώρα που μπορεί και για όσο διάστημα μπορεί. Εννοείται πως το αγόρι αυτό δεν θα χαλάσει τη βολή του και ή θα πρέπει να κάνεις υπερωρίες σπίτι του όποτε στο επιτρέψει (έστω για να κοιμηθείτε μαζί) ή θα έρχεται και θα φεύγει επειδή πάντα πρέπει να επιστρέψει σπίτι του- και ναι, δεν είναι 15 χρονών για να τον φωνάξει η μαμά του.

Δεν σου δίνει την ιδιαίτερη προσοχή που χρειάζεσαι
Όταν είστε μαζί ανάμεσα σε κόσμο, δεν φαίνεται να σε προσέχει όσο θα ήθελες. Ένα ζευγάρι μπορείς να το ξεχωρίσεις μέσα σε 1000 ανθρώπους. Αν δεν μπορείς, τότε ή δεν είναι ζευγάρι ή θα πάψει να είναι σύντομα.

Στο facebook τα πάτε καλά:
Τόσο στα μηνύματα, όσο και στο facebook, η επικοινωνία σας είναι ιδανική για εσένα. Φυσικά, δεν μπορείς να είσαι σίγουρη πόσες τέτοιες σοβαρές σχέσεις μπορεί κάποιος να έχει μέσα στο Facebook. Δεν είναι τυχαίο πως ολόκληροι γάμοι ευτυχισμένοι έληξαν όταν η σύζυγος έπιασε το σύζυγο να διατηρεί τους δεσμούς μέσω Facebook με το σωρό.

Πάντα έχει μια δικαιολογία για να φύγει:
Όποτε είστε μαζί, ο χρόνος σας είναι περιορισμένος. Συχνά πυκνά μια υποχρέωση προκύπτει στα ξαφνικά και ο καλός σου πρέπει να φύγει. Ακόμα κι αν δεν έχει κάποια υποχρέωση ξαφνική, προσπαθεί να σε βλέπει ανάμεσα σε υποχρεώσεις. Αναρωτήσου: σε θέλει τόσο που ξεκλέβει χρόνο για να σε δει ή απλά δεν έχει διάθεση να διαθέσει απεριόριστο χρόνο σε σένα;

Πηγή : WomenOnly

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply