300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Γιατί δεν τηλεφώνησε ποτέ (αν και το υποσχέθηκε)

Ήταν ένα τέλειο πρώτο ραντεβού! Ένιωσες αυτό το δέσιμο, αυτή την βαθύτερη επαφή και φυσικά, σου ζήτησε το τηλέφωνό σου! Εννοείται πως κανονίσατε να βρεθείτε ξανά αλλά από τότε... τίποτα! Εξαφανιζόλ! Τι φταίει και οι άντρες χάνονται; Γιατί λένε θα τηλεφωνήσουν και δεν το κάνουν; Που πήγαν όλα εκείνα τα ραντεβού που δεν ματα- είδες;



Ήσουν πολύ καλή για εκείνον!!!!!
Ναι, όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται και παρά τα credits που είχες για εκείνον (πόσο καλό παιδί είναι, πόσο θέλει να σοβαρευτεί, πόσο σωστός είναι στις σχέσεις του) το παιδί είναι πολύ πιθανό να ενδιαφερόταν για κάτι πιο σύντομο. Και ναι, είδε πόσο καλή περίπτωση είσαι και ναι δεν ήθελε να σε κοροϊδέψει. Τώρα γιατί είπε πως θα τηλεφωνήσει; Γιατί όντως είσαι καλή περίπτωση κι αν αποφασίσει ποτέ να σοβαρευτεί, θα είσαι η πρώτη που θα καλέσει.

Νόμιζες ότι πήγε καλά αλλά εκείνος δεν είχε την ίδια άποψη!
Πολλές, πάρα πολλές φορές έχουμε αντίθετη άποψη με το άλλο φύλο. Διαφορετικά αντιλαμβανόμαστε εμείς μια κατάσταση, διαφορετικά εκείνοι. Ε, και σε αυτή την περίπτωση και επειδή από το πρώτο ραντεβού δεν μπορείς εύκολα να ''διαβάσεις'' τον άλλο, είναι πιθανό εσύ να ένιωσες κάτι θετικό κι εκείνος να ήταν σε άλλη φάση. Φυσικά και είπε ότι θα τηλεφωνήσει απλά για να σε ειρωνευτεί (ναι υπάρχουν και τέτοιοι!)

Δεν ήθελε να σε πικράνει!
Γλυκός άνθρωπος, καλό παιδί, το ραντεβού αυτό προτίμησε να μην σε πικράνει λέγοντας πως πέρασε άσχημα, και να σε αφήσει να πιστεύεις ότι θα σε πάρει τηλέφωνο. Πολλές φορές και σε πολλές περιπτώσεις, οι άντρες δεν έχουν τα κότσια ούτε καν να σου δώσουν την εντύπωση πως δεν ενθουσιάστηκαν μαζί σου. Αντίθετα, κάνουν τα πάντα για να πείσουν ότι θα πάρουν τηλέφωνο και πως θα υπάρξει συνέχεια στη γνωριμία. Φυσικά, αυτό που εκείνος δεν θα καταλάβει ποτέ,είναι πως η πίκρα που σου μένει τελικά από αυτή την άτυπη κοροϊδία, είναι πολύ μεγαλύτερη από το να σου έλεγε ένα απλό: ''δεν ξέρω αν θα τα ξαναπούμε, χάρηκα που σε γνώρισα!''.

Τα έχει με άλλη
Το ραντεβουδάκι σας είναι πολύ πιθανό να ήταν μια ανάπαυλα στην δεσμευμένη ζωή και καθημερινότητά του. Φυσικά, επειδή είχε ένα κενό, είπε να το εκμεταλλευθεί για να κάνει μια κουτσουκέλα. Αν μάλιστα του έδωσες την χαρά να τα κάνετε όλα από το πρώτο βράδυ, είναι πιθανό απλά να μην είχε άλλο ''ρεπό'' για να βολέψει στο πρόγραμμά του ακόμα μία εξωσυζυγική εμπειρία.

Απλά ήθελε να βγει ένα ραντεβού
Έλα που δεν σου έχει συμβεί. Έχεις υπάρξει κι εσύ στην φάση που θέλεις να βγεις ραντεβού, να θυμηθείς πως είναι αυτό το σπορ του ''βγαίνω, μιλάω για μένα, πίνω ένα κρασάκι'' και δεν τον ξαναβλέπεις. Στην αντίστροφη περίπτωση, κι αυτός περνάει μια όμορφη βραδιά, απλά πληρώνει και το λογαριασμό. Το τηλέφωνο που δεν θα κάνει ποτέ είναι απλά ο τρόπος του για να μπορείτε να λέτε κι ένα ''γεια'' αν βρεθείτε κάπου!

Δεν είναι σίγουρος
Δεν είναι σίγουρος αν του άρεσες αρκετά, δεν είναι σίγουρος αν είναι σε φάση για επόμενο ραντεβού και την αλήθεια να την πούμε: αν εκείνος δεν χανόταν από το πρώτο ραντεβού, θα τον έβριζες ολημερίς για τις εβδομάδες που έχασες μαζί του. Καλύτερα να εξαφανιστεί, παρά να σε τυραννά!

Δεν ήξερε πότε έπρεπε να σε πάρει κι άργησε πολύ!
Είμαστε κι εμείς τα κορίτσια περίεργα. Διάβασε κι αυτός ο έρημος πως δεν πρέπει να σε καλέσει απευθείας για να σε παιδέψει και τελικά άργησε πολύ!!!! Κι ύστερα, ντρεπόταν να σε πάρει γιατί πέρασαν οι μέρες και στο τέλος σκέφτηκε ''δεν ήταν γραφτό'' και προσπέρασε!

Πηγή : WomenOnly

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply