300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Άβολο! Cameron Diaz και Gwyneth Paltrow ραπάρουν για τη φίλη τους, Chelsea

H Diaz έδινε το beat και η Paltrow έκανε τον MC για χάρη της Chelsea Handler του γνωστού "Chelsea Lately" που άλλαξε στούντιο και είπε να το γιορτάσει.



Οποιοσδήποτε έχει δει έστω και μισή φορά το "Chelsea Lately" γνωρίζει καλά ότι η Chelsea Handler δεν είναι και ο πιο βολικός παρουσιαστής στην αμερικανική τηλεόραση.

Αυθόρμητη, αφοπλιστική και συχνά στο όριο του να προσβάλει τους (πολύ διάσημους) καλεσμένους της, η Chelsea αλλάζει φέτος στούντιο, ενώ υπόσχεται ότι θα αλλάξει και ολόκληρο το κόνσεπτ του "Chelsea Lately".

Για να της ευχηθούν "καλή αρχή", οι φίλες της, Gwyneth Paltrow και Cameron Diaz, έφτιαξαν ένα βιντεάκι στο οποίο ραπάρουν και μεταξύ άλλων φωνάζουν και "ho" (εκ του "whore") την αγαπημένη τους φίλη.

Η ίδια η Chelsea κάνοντας την εισαγωγή για το βίντεο, παρουσίασε ως MC την Paltrow και ως DJ την Diaz, δίκαια αφού η Cameron έδινε το beat και η σύζυγος του Chris Martin έψαχνε ένα παραθυράκι στη μουσική βιομηχανία, ραπάροντας. Εντάξει, το βίντεο δεν είναι και ό,τι πιο αστείο έχουμε δει στη ζωή μας, αλλά τουλάχιστον έχει καίριο σχόλιο, όπως αυτό στο τέλος για την ποιότητα του σεξ μεταξύ της Chelsea Handler και του αγοριού της, 50 Cent.

Κάτι είναι κι αυτό. Αν έλειπαν ειδικά οι φιγούρες...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply