300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Gossip Recap: Η διαμάχη Kutcher - Moore και ο θάνατος που συγκλόνισε τον πρίγκιπα William

Από την Lindsay Lohan που κατηγορεί τη μητέρα της ότι είναι εθισμένη στην κοκαΐνη μέχρι στη φημολογούμενη 5η εγκυμοσύνη της Victoria Beckham και από το χωρισμό του Djibril Cissé στους αρραβώνες της Bobbi Kristina.


Από την Ιωάννα Μαμάη
Σε ερωτική σπηλιά μετέτρεψαν το σπίτι ενός ψαρά στη Νότια Γαλλία το οποίο το αγόρασαν 25.000 δολάρια ο Brad Pitt και η Angelina Jolie.
Παραμένουμε σε ερωτική διάθεση αφού η Olivia Wilde δήλωσε πως κάνει σεξ με τον αγαπημένο της Jason Sudeikis σαν Κενυάτες μαραθωνοδρόμοι!


Πάμε στα drugs με την Lindsay Lohan να δηλώνει πως η μητέρα της είναι βουτηγμένη στην κοκαΐνη. Κατά μάνα, κατά κύρη δεν λένε;

Σεξ και ναρκωτικά είναι τα κύρια... συστατικά του νέου teaser για την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η LiLo με τίτλο "The Canyons" και συμπρωταγωνιστή τον James Deen, διάσημο πορνοστάρ.



Τι καν οι γυμνές φωτογραφίες της Kate Middleton από τις διακοπές της είδαν το φως της δημοσιότητας; Εκείνη πόζαρε χαρούμενη εγκαίνια του νέου προπονητικού κέντρου της Eθνικής Oμάδας Αγγλίας.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας William αυτές τις μέρες είναι σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση από το χαμό της νταντάς του η οποία τον στήριξε όταν πέθανε η μητέρα του Νταϊάνα. Πάμε σε έναν χωρισμό. Ο Djibril Cissé μετά από 7 χρόνια γάμου χώρισε από τη σύζυγό του Jude. Βέβαια και οι δύο είχαν αφήσει πολλά υπονοούμενα μέσω Twitter. Όμως επίσημα ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες.


Με αφορμή την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα διάβασε μια ανάλυση σχετικά με το σακάκι της το οποίο φορά σε πολλά χρώματα.Όπως επίσης και την... μεταμόρφωση της Kristen Stewart από μια καθημερινή κοπέλα σε μια σέξι ντάμα.

Αλλά και τα 6 μονόπετρα μεγάλου μεγέθους με αφορμή αυτό που της χάρισε ο Justin Theroux στην Jennifer Aniston.Η κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina, επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον θετό αδελφό της Nick Gordon. Και μάλιστα το βροντοφωνάζει.Πιο sexy γυναίκα του κόσμου, η Mila Kunis, φωτογραφήθηκε με τα απολύτως απαραίτητα για το περιοδικό Esquire. Τυχερέ Ashton Kutcher...
Όμως ο Kutcher βρίσκεται σε διαμάχη με την πρώην του σύζυγο, Demi Moore, για το μοίρασμα της ακίνητης περιουσίας.

Κάτι όχι και τόσο sexy έκανε η Lady Gaga επί σκηνής. Η τραγουδίστρια έκανε τρεις φορές εμετό στη σκηνή. Αν και προσπάθησε να το κρύψει βάζοντας μπροστά στον κόσμο τον χορευτή της.



Η Shakira ανέβασε στο Facebook την πρώτη της φωτογραφία ως εγκυμονούσα. Αν και θολή ήταν εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της.Φήμες θέλουν την Victoria Beckham να είναι έγκυος στο 5ο της παιδί αφού σε δημόσιες εμφανίσεις της προσέχει πολύ τη διατροφή της και δεν πίνει σταγόνα αλκοόλ.

Πηγή : Cosmo

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply