300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Mαζί Robert Pattinson - Kristen Stewart στην τελευταία αφίσα στην ιστορία του Twilight



Ο Robert Pattinson και Kristen Stewart ποζάρουν δίπλα - δίπλα, όχι ως ζευγάρι, αλλά για την τελευταία αφίσα του Breaking Dawn 2.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, το Breaking Dawn 2 δημοσιεύει την τελευταία αφίσα στην ιστορία του Twilight, όπου σε πρώτο πλάνο ποζάρει (ή καλύτερα, τρέχει) το τρίγωνο Μπέλα - Έντουαρτ -Τζέικομπ (Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner).
Το σλόγκαν της αφίσας του Breaking Dawn 2 είναι "Το επικό φινάλε που θα ζει για πάντα" μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι μας έχουν ετοιμάσει για το τέλος...


Η ταινία βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου, με τους φανατικούς της να μετράνε αντίστροφα μέρα με τη μέρα για την μεγάλη μάχη των πρωταγωνιστών με τους Volturi. Κι ακόμη περισσότερο για τη μέρα που θα εμφανιστούν μαζί στο κόκκινο χαλί για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας.

Λίγο νωρίτερα, είχαν κυκλοφορήσει τρεις αφίσες, ομολογουμένως πιο εντυπωσιακές από την τελευταία.




Ιδού και δύο από τις αφίσες της ταινίας που είχαν βγει για το Breaking Dawn 1, ένα χρόνο πριν, μια με την Μπέλα και τον Έντουαρτ και άλλη μια με τον Τζέικομπ, για να κάνεις τη σύγκριση.



To αν αξίζει όλος αυτός ο ντόρος γύρω από την ταινία (και περισσότερο γύρω από τα προσωπικά των πρωταγωνιστών) θα φανεί στις αίθουσες, πολύ σύντομα.



Πηγή : Cosmo

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply