300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

O Pattinson μιλάει για την πιο ρομαντική σκηνή που είχε με την Stewart

Σε περίπου ένα μήνα το τελευταίο μέρος του Twilight θα βγει στη μεγάλη οθόνη και για ακόμα μία φορά τα κορίτσια θα ξελιγουριάζονται με τον χλωμό πρωταγωνιστή. Οπότε μας παίρνει για μία ακόμα είδηση για το Rpatz, που αυτή τη φορά όμως δεν θα περιλαμβάνει κέρατα.


Ο Rpatz έδωσε συνέντευξη στο αγγλικό περιοδικό Teen Νow και είπε να θυμηθεί τις παλιές καλές εποχές, τότε ακόμα που δεν τον έτρωγε το κεφάλι του και που μπορούσε να περνάει ακόμα και από την Αψίδα του Θριάμβου χωρίς να σκύβει.

Το περιοδικό ζήτησε από τον Rob να θυμηθεί ποια είναι η πιο αγαπημένη του ρομαντική σκηνή που έχει κάνει μαζί με την Kristen σε οποιοδήποτε από τα πέντε Twilight. Μωρέ τι γλυκό...

"Υπάρχει μία στο πρώτο Twilight, όπου η Bella είναι στο νοσοκομείο και λέει "Μην με αφήσεις ποτέ ξανά" και εγώ λέω "Να πάω που;". Νομίζω ότι αυτή είναι η αγαπημένη μου σκηνή - κυρίως επειδή έρχεται τελείως αντίθετα με το τι συμβαίνει μετά".



Στάσου. Μην βγάζεις αμέσως συμπέρασμα εσύ τύπου "να το υπονοούμενο".

Στη συνέχεια ο Pattinson εξηγεί ότι αυτό που την κάνει αγαπημένη αυτή τη σκηνή για εκείνον "μπορεί να είναι επειδή αυτές οι ατάκες δεν ήταν στο σενάριο. Στις υπόλοιπες ταινίες, το να ξεφύγουμε εκτός σεναρίου δεν έπαιζε καν. Ήταν όλα πολύ στρατιωτικά. Τα πάντα έπρεπε να είναι από το βιβλίο. Οπότε γι αυτό μου άρεσε αυτή η σκηνή". 

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι ο Rpatz παραδέχτηκε ότι έχει δει το πρώτο μέρος του Twilight έξι φορές. Κοίτα να δεις εμμονή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply