300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

"The Amazing Spider-Man 2": Έπεσαν οι πρώτες υπογραφές για το καστ της ταινίας

Το sequel του "The Amazing Spider-Man" επιστρέφει δυναμικά με τους ίδιους πρωταγωνιστές και τον Marc Webb στην σκηνοθεσία.


Μπορεί η Sony να είχε κρατήσει χαμηλά το πήχη, υπογράφοντας το τρίο Webb-Garfiled-Stone μόνο για τη πρώτη ταινία, όμως τελικά φαίνεται πως έπεισαν, γι' αυτό και επιστρέφουν.

Τόσο ο σκηνοθέτης Marc Webb, όσο και ο πρωταγωνιστής Andrew Garfield, συμφώνησαν να συμμετέχουν στο sequel. Όσο για την Emma Stone, αυτή ακόμα δεν έχει συμφωνήσει, αλλά πιθανότατα θα πει το ναι πολύ σύντομα. Eίναι πολλά τα λεφτά Emma...


Ο Andrew Garfield, (ο οποίος το καλοκαίρι είχε μιλήσει στο Cosmo.gr)  θα έχει πάλι το ρόλο του Peter Parker (Spiderman) και, όταν επιβεβαιωθεί, η Emma Stone θα υποδυθεί την αγαπημένη του, Gwen Stacy.

Αυτό που θα την διαφοροποιήσει από την πρώτη ταινία είναι οι σεναριογράφοι: Αυτή τη φορά θα είναι οι Alex Kurtzman και Roberto Orci, οι οποίοι είχαν γράψει το "Star Trek", τα δύο πρώτα "Transformers" και το "Cowboys & Aliens".

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2013, ενώ η ταινία θα κυκλοφορήσει στια αίθουσες στις 2 Μαΐου του 2014, και σε 3D.



Πηγή : Guardian.co.uk

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply