300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Θλίψη και οργή στο Facebook για τους αδικοχαμένους αστυνομικούς




Η εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νέων αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία, με τη θλίψη όλων να συνοδεύεται από το συναίσθημα της οργής.
Φίλοι, συνάδελφοι και εκατοντάδες άγνωστοι εκφράζουν την οργή τους και στο Facebook για την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νέων παιδιών.
Οι τρεις σελίδες που έχουν δημιουργηθεί στο Facebook έχουν συγκεντρώσει περισσότερους από 100.000 φίλους οι οποίοι εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στις οικογένειες των του 22χρονου Γιώργου Σκυλογιάννη και του 23χρονου Γιάννη Ευαγγελινού και τον αποτροπιασμό τους για την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νέων.


"Εύχομαι το βλέμμα των παλικαριών να στοιχειώσει τις μέρες και τις νύχτες των δολοφόνων... Τα αδέρφια μας "κοιμήθηκαν", αυτοί να μην κοιμηθούν ποτέ ξανά ήσυχοι!!! Θεέ μου βοήθησέ τους να κάνουν ένα λάθος και να τους βρούμε,... να ησυχάσουν οι ψυχές των αδερφών μας..."


"Αυτή η χώρα σκοτώνει τα παιδιά της! Δύο παιδιά 23 χρονών σκοτωθήκανε! Μπορούσε να ήταν ο γιος σας, ο σύντροφός σας, οι φίλοι σας, ο συνάδελφός σας. Καλό παράδεισο, παιδιά…"


"Καλημέρα, όλη η Ελλάδα κλαίει και σπαράζει. Να μην τα ξεχάσουμε τα παιδιά αυτά οταν θα περάσουν οι μέρες. Λεβέντες σας ευχαριστούμε για όλα.."


"Καλό ταξίδι στα παιδιά. Κουράγιο σ' αυτές τις μάνες. Αλλά εδώ πονάνε κι οι ξένοι, στους δικούς τους ανθρώπους τι να πεις?"


"Όσο και αντίθεση να έχουμε μαζί σας, ειδικά στις διαδηλώσεις, είναι άδικο νέοι άνθρωποι να φεύγουν με αυτόν τον τρόπο. Η λύπη μου είναι δεδομένη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα τους. Μα και για κάθε δικό σας που φεύγει άδικα πονάω. Καλό κουράγιο παιδιά."


"Κάτω από την στολή ήταν δυο παληκάρια που βγήκαν για μεροκάματο. Κάτω από την στολή ήταν δυο παιδιά με όνειρα, ήταν ο γιος που η μάνα περίμενε να γυρίσει στην αγκαλιά της, ήταν ο αγαπήμενος που το κορίτσι περίμενε να δώσει το γλυκό φιλί. Κάτω από την στολή....... Μα τι κρίμα... Πόσο λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να δουν κάτω από την στολή... Ασπίδα του θανάτου η στολή για να γίνει συμπαθής ή το λιγότερο αδιάφορος........ΝΤΡΟΠΗ !!! ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!! ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τα σκεπάσει...."
Μία πένθιμη μαύρη κορδέλα "σκεπάζει" το έμβλημα της Ελληνικής Αστυνομίας στο group της στο Facebook.


Σήμερα (3/3) πολλοί είναι εκείνοι που καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 22.00 στο Σύνταγμα και την ίδια ώρα στο Α.Τ Λ. Πύργου στη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply