300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Ιδέες δώρων για το νέο σου αμόρε

Το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι εδώ, κι αν είσαι τυχερός ίσως να έχεις βρει κι εσύ το άλλο σου μισό φέτος. Τι δώρο όμως να πάρεις σε μια κοπέλα που γνωρίζεις από ελάχιστα έως καθόλου;

Και η απάντηση είναι ναι! Φαντάσου να σου έχει ψωνίσει εκείνη κάτι κι εσύ να εμφανιστείς με άδεια χέρια. Το ρεζιλίκι το φαντάζεσαι; Αν λοιπόν δεν έχεις ιδέα τι θα μπορούσες να της πάρεις, εγώ είμαι εδώ και όπως πάντα, έχω μια απάντηση για όλα.

Εισιτήρια για δύο

Μια καλή ιδέα είναι ν’ αγοράσεις δύο εισιτήρια για μια παράσταση, συναυλία κτλ που ξέρεις ότι θα ήθελε να πάει. Είναι ένα δώρο που δεν απογοητεύει ποτέ. Δεν είναι ιδιαίτερα προσωπικό, αλλά δείχνει ότι την σκέφτηκες. Είναι σαν να της λες «Μ’ αρέσει να περνώ χρόνο μαζί σου και να διασκεδάζω». Κάνε λοιπόν μια έρευνα να δεις τι γίνεται στην πόλη και διάλεξε το καλύτερο.

Κάτι που δείχνει ότι την σκέφτηκες

Η συνταγή είναι απλή. Πρόσεχε τι λέει και θα σου δώσει η ίδια τις καλύτερες ιδέες για δώρα. Μπορεί να σου αναφέρει τ’ αγαπημένα της ζώα, το αγαπημένο της κρασί, το αγαπημένο της συγκρότημα, κάτι που θα ήθελε αλλά φέτος με την κρίση δεν της περισσεύουν να τ’ αγοράσει. Όλα αυτά είναι στοιχεία για σένα. Άσε που θα χαρεί ακόμα περισσότερο, μιας και θα καταλάβει ότι την ακούς κάθε φορά που σου μιλά.

Ολοήμερη χαλάρωση

Εορταστικά ωράρια στη δουλειά, κρύο, ξενύχτι λόγω ημερών, αρά σίγουρα θα νιώθει λίγο περισσότερο κουρασμένη αυτές τις μέρες. Ώρα για ξεκούραση και χαλάρωση λοιπόν. Μπορείς ν’ αγοράσει από κάποιο σπα της περιοχής της ένα κουπόνι για ολοήμερη χαλάρωση, τα λεγόμενα day spa. Συνήθως περιλαμβάνουν κάποιο μασάζ, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι και ότι χρειάζεται για χαλάρωση. Αποκλείεται να μην το λατρέψει. Θα βρεις πακέτα δώρων σε όλα σχεδόν τα σπα, όποτε τρέξε να προλάβεις.

Με θέμα το κρασί

Σίγουρα δεν χρειάζεται περισσότερα από τρία ραντεβού για να καταλάβεις ποιο κρασί της αρέσει. Λευκό ή κόκκινο, διάλεξε ένα μπουκάλι καλής χρονιάς. Αν πας σε μια κάβα, όχι μια μικρή της γειτονιάς, σίγουρα θα μπορέσουν να σε κατευθύνουν αν δεν είσαι γνώστης του αντικειμένου. Φρόντισε να αγοράσεις και δύο πρωτότυπα ποτήρια κρασιού και να είσαι σίγουρος ότι σύντομα θα σου έρθει πρόσκληση για να το πιείτε μαζί. Αν πάλι αυτό σου φαίνεται λίγο, συνδύασε το με μια βραδιά δοκιμής κρασιών και το πρωτότυπο δωράκι σου είναι έτοιμο.

Ένα κλαμπ που της ταιριάζει

Δεν μιλάω για κλαμπ να πάτε να διασκεδάσετε, αλλά για κάτι πολύ πιο ιδιαίτερο. Στο διαδίκτυο θα βρεις κάποια κλαμπ όπου θα μπορούσες να γράψεις την κοπέλα σου σαν μέλος, ανάλογα με τις προτιμήσεις της. Τι εννοώ; Μπες στο clubsgalore.com και διάλεξε μεταξύ σοκολάτας, κέικ, κεριών, μπύρας ή ότι άλλο νομίζεις ότι της ταιριάζει. Εγώ προτείνω το κλαμπ της σοκολάτας που αρέσει σε όλες τις γυναίκες. Ανάλογα με το πόσο που θες να διαθέσεις, η κοπέλα σου θα λαμβάνει κάθε μήνα μια ποικιλία από το αγαπημένο της προϊόν. Κάτι που δείχνει ότι την σκέφτεσαι για περισσότερο από ένα μήνα, και κάτι πολύ πρωτότυπο χωρίς καν να κουραστείς να το ψάξεις. 



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply