300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Η γυμνή γοργόνα του 69 (ΒΙΝΤΕΟ)


Η ηθοποιός που βλέπετε στις φωτό και το βίντεο να φοράει… τίποτα και να περιπλανιέται στο βυθό χαζεύοντας τα ψαράκια και τα φύκια είχε μεγάλη εξέλιξη. Διότι από τότε που έκανε αυτά τα θαλασσινά… κολποσχέδια, το 1969, η Helen Mirren εξελίχθηκε σε Οσκαρική ηθοποιό παρακαλώ, με μεγάλο ταμπεραμέντο εντός και εκτός σκηνής.

Μια άλλη παράμετρος είναι ότι και τότε- πριν από καμιά 40αριά και βάλε χρόνια- το γυμνό ήταν το… απόλυτο εργαλείο προβολής ή και ανόδου για πολλές σταρλετίτσες που ήθελαν να βγάλουν το… λετίτσες και να μείνουν σταρ.

Εξέλιπε βέβαια τότε το εξελιγμένο είδος της… μοντελοτραγουδοπορνοστάρ- το οποίο κατά κόρον παρουσιάζεται στις μέρες μας τόσο εν Ελλάδι (ξέρετε κι εσείς τι εστί Τζούλια, Ντούβλο και άλλεεεεεες) όσο και αλλαχού.

Η διαφορά βεβαίως είναι και παραμένει ότι κάποιες χρησιμοποιούν τη… γυμνή οδό για να πλασσάρουν το ταλέντο τους και να διαπρέψουν στην τέχνη και κάποιες άλλες για να πλασσάρουν το “ταλέντο” τους και να εξασφαλίσουν πρώτο πλάνο σε όλο και περισσότερα κρεβάτια… with camera or not. 


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply