300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

H συμπεριφορά των γυναικών πίσω από το τιμόνι


Με αφορμή τη νέα χρονιά, προχωρώντας στον απολογισμό της προηγούμενης περιόδου, το Institute of Advanced Motorists (IAM) διενήργησε μια άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα για την συμπεριφορά του ασθενούς φύλου πίσω από το τιμόνι.

Το δείγμα της συγκεκριμένη έρευνας αποτελούνταν από συνολικά 520 άντρες και 480 γυναίκες οδηγούς, αποδεικνύοντας διάφορα ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Χαρακτηριστικά το 15% των γυναικών είναι πιο επιθετικές από τη θέση του οδηγού, όταν δίπλα τους κάθεται ο σύντροφός τους, ενώ 8% δεν αφήνουν τον επιθετικό τους χαρακτήρα στην άκρη, για να χαλαρώσουν έστω και λίγο. Από την άλλη μεριά οι άνδρες δεν νοιάζονται ιδιαίτερα για το ποιος κάθεται στην θέση του συνοδηγού, ενώ παρά τις αντίθετες προβλέψεις, οι περισσότεροι νιώθουν εξαιρετικά άνετα όταν στο τιμόνι κάθεται η σύντροφος τους.

Συνδυάζοντας τα παραπάνω μπορούν εύκολα να βγουν συμπεράσματα για την καθημερινότητα μιας κυρίας πίσω από το τιμόνι, όταν οδηγεί με συνοδηγό το έτερον ήμισυ. Αυτή οδηγεί και αυτός δίνει τις οδηγίες για το δρόμο, κάνοντας παράλληλα παρατηρήσεις για τον τρόπο οδήγησης της. Αυτή μεταφράζει την κριτική του συζύγου σε επιθετικότητα πίσω από το τιμόνι και αυτός είναι ευχαριστημένος γιατί για άλλη μια φορά αποδεικνύει στο εαυτό του, ότι γυναίκες και οδήγηση είναι κάπως ασυμβίβαστες έννοιες.

Τα πράγματα βέβαια έχουν εξελιχθεί αρκετά και αν αναλογιστούμε το 15% της έρευνας των γυναικών, εκφράζουν ένα επιθετικό προφίλ, το υπόλοιπο 75% διατηρεί πιο ισορροπημένη συμπεριφορά πίσω από το τιμόνι. Μάλλον οι ολοένα και περισσότερες γυναίκες οδηγοί στους δρόμους, έχουν βαλθεί να ανατρέψουν την κλασσική δυσπιστία των αντρών.
gocar.gr


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply