300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

ΣΟΚ: Έκαψε τον σκύλο του για να τον στειρώσει!

Έκαψε τον σκύλο του για να τον στειρώσει!Στο New Mexico η αστυνομία συνέλαβε έναν άντρα που έκαψε τους όρχεις του σκύλου γιατί... δεν είχε χρήματα να τον..στειρώσει! Ο 23χρονος James Dickie συνελήφθη τον προηγούμενο μήνα και κατηγορείται για ακραίας μορφής κακοποίηση ζώου.

Σύμφωνα με τις αρχές ο δράστης έκαψε επίτηδες το σκυλί. Έκαψε το μόριο του και τους όρχεις του για να μην πληρώσει το ποσό που χρειάζεται για τη στείρωση σε έναν κτηνίατρο!

Ο σκυλάκος, ο Charlie, σώθηκε χάρη στο τηλεφώνημα γείτονα, ο οποίος κάλεσε τη γιαγιά του 23χρονου και εκείνη έστειλε αμέσως έναν γνωστό της στο σπίτι του δράστη. Το σκυλάκι βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα του 23χρονου και δεν μπορούσε να κουνηθεί από τα εγκαύματά του.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο μέρες πριν κάποιος είδε τον 23χρονο να χτυπάει βίαια τον Charlie στην αυλή του.
Αν και ο 23χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες αυτές, κινδυνεύει να βρεθεί 1.5 χρόνο στη φυλακή και να πληρώσει 5000 δολλάρια πρόστιμο γι αυτό που έκανε. Ο Charlie πλέον έχει αναρρώσει και μάλιστα υιοθετήθηκε ήδη από νέα οικογένεια όμως έχει τυφλωθεί από τα εγκαύματα του και έχει ουλές στα αυτιά, στο κεφάλι και στα γεννητικά του όργανα που δεν θα φύγουν ποτέ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply