300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Η νέα Citroen DS5

troktiko    Η νέα Citroen DS5
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του νέου Citroen … DS5 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Το Citroen DS5 που θα λανσαριστεί στα τέλη του 2011, αποτελεί μια νέα φάση στην εξέλιξη της σειράς DS. Το πρωτοποριακό μοντέλο ακολουθεί απόλυτα την φιλοσοφία Créative Technologie της μάρκας ακολουθώντας ακόμα τολμηρότερες επιλογές στον τομέα του στυλ, της αρχιτεκτονικής και του φινιρίσματος.
Η εμπειρία DS5 έχει να κάνει με την ευχαρίστηση του να οδηγείς ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο που εκφράζει με μοντέρνο τρόπο το κύρος. Μια μοναδική δημιουργία, εφοδιασμένη με τεχνολογικές πρωτοπορίες, το DS5 εκπλήσσει, αλλά και γοητεύει με:
• Το στυλ του, όπου οι αδρές γραμμές και το εμπνευσμένο στυλ δημιουργούν ένα φουτουριστικό και ιδιαίτερο σύνολο.
• Τον σχεδιασμό του: Το Citroen DS5 χρησιμοποιεί μια εντελώς νέα αρχιτεκτονική που προχωρά πέρα από τους παραδοσιακούς συμβιβασμούς συνδυάζοντας την οδηγική απόλαυση και την απόλυτη ευημερία.
• Το πνεύμα του: το Citroen DS5 προσφέρει σε όλους τους επιβάτες μια μοναδική εμπειρία μετακίνησης. Η θέση οδήγησης που θυμίζει καμπίνα αεροσκάφους μεταφέρει τους επιβάτες σε ένα διαφορετικό κόσμο όπου βιώνουν μια ξεχωριστή εμπειρία.
Στον αισθητικό τομέα, το Citroen DS5 βασίζεται στο εντυπωσιακό πρωτότυπο C-SportLounge. Στόχος ήταν να μεταφερθεί η μαγική αίσθηση του πρωτοτύπου στη μαζική παραγωγή. Το DS5 έχει ιδιαίτερα μελετημένες αναλογίες, καθώς και άμεσα αναγνωρίσιμη σιλουέτα. Εμπρός η μάσκα προσδιορίζει άμεσα το DS5 σαν μέλος της οικογένειας DS. Η σμιλευμένη επιφάνεια του καπό τονίζεται από τα μεταλλικά «φιλέτα» που ξεκινούν από τα φωτιστικά σώματα και φτάνουν τις πλαϊνές γυάλινες επιφάνειες. Στο πίσω μέρος η εντυπωσιακή παρουσία τονίζεται από το φαρδύ μετατρόχιο και τις διπλές απολήξεις των εξατμίσεων.
Το εσωτερικό του Citroen DS5 είναι εξίσου εμπνευσμένο με το αμάξωμα. Η οδηγοκεντρική καμπίνα εντυπωσιάζει τόσο με το στυλ όσο και με την ποιότητά της. Η άψογη ποιότητα και το κορυφαίο επίπεδο φινιρίσματος της καμπίνας είναι αποτέλεσμα της προσοχής που δόθηκε στην παραμικρή λεπτομέρεια καθώς και στην επιλογή των υλικών. Τα χειριστήρια είναι τοποθετημένα σε δύο κεντρικές κονσόλες. Η πρώτη βρίσκεται ανάμεσα στα δύο καθίσματα και η δεύτερη στην οροφή. Οι διακόπτες έχουν σχεδιαστεί με σαφείς αναφορές στην αεροπορική βιομηχανία, κάτι που ισχύει και για τον εντυπωσιακό φωτισμό.
Το να συνδυάσεις την ευχάριστη οδική συμπεριφορά, με την άνεση, την αισθητική με την πρακτικότητα και τις επιδόσεις με την οικονομία αποτελεί κάθε άλλο παρά εύκολη πρόκληση.
Ο έξυπνος σχεδιασμός του DS5 ανοίγει νέους ορίζοντες με την πρωτοποριακή αρχιτεκτονική του:
• Κομψό και συμπαγές αμάξωμα (4,53 μέτρα μήκος, 1,5 μέτρα πλάτος) και θέση οδήγησης αντάξια ενός αυτοκινήτου υψηλού τουρισμού
• Ευμεγέθης χώρος αποσκευών (465 λίτρα)
• Πέντε πραγματικές θέσεις και όλη η πρακτικότητα ενός hatchback
Το Citroen DS5 χρησιμοποιεί υψηλή τεχνολογία ώστε να εξασφαλίσει την ευημερία των επιβατών, παρέχοντας χαλάρωση και ευχαρίστηση. Το DS5 εφοδιάζεται με μια τοποθετημένη στον εσωτερικό καθρέπτη κάμερα, η οποία ρυθμίζει τα φώτα του αυτοκινήτου ανάλογα με τις εξωτερικές καιρικές και κυκλοφοριακές συνθήκες. Επίσης, χρησιμοποιεί ένα πιο άμεσο, νέας γενιάς οπτικό σύστημα προειδοποίησης παρέκκλισης από τις γραμμές πορείας (LDWS).
Το DS5 αποτελεί το πρώτο Citroen που χρησιμοποιεί την τεχνολογία HYbrid4, ένα υβριδικό σύστημα που συνδυάζει τις επιδόσεις του πετρελαιοκινητήρα HDi, με την αποτελεσματικότητα του ηλεκτροκινητήρα. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύνολο απόδοσης 200 ίππων, τετρακίνηση, δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης, υψηλές επιδόσεις και εκπομπές CO2 μόλις 99 γρ./χιλιόμετρο.
Για το ντεμπούτο του στο σαλόνι αυτοκινήτου στη Σαγκάη, το DS5 παρουσιάζεται με την ειδική βαφή White Pearl καθώς και τροχούς διαμέτρου 20 ιντσών με γυαλισμένα και βαμμένα μαύρα τμήματα που ενισχύουν την αίσθηση του βάθους. Στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί κορυφαία υλικά που δημιουργούν μια ζεστή όσο και δυναμική ατμόσφαιρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply