300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Τα είπε όλα εκτός από το... «υπακούω» η Kate


Η Kate είναι πλέον πριγκίπισσα. Η διαδικασία της γαμήλιας τελετής βρίσκεται σε εξέλιξη. Ωστόσο, ο Αρχιεπίσκοπος του Cantebury, που ηγείται της διαδικασίας ανακήρυξε πριν από λίγο το ζευγάρι του William και της Kate συζύγους.....




Οπως προβλέπει το πρωτόκολλο, μόνον η Kate φόρεσε βέρα και μάλιστα στο αριστερό της χέρι και όχι ο William, καθώς οι βασιλείς δεν φορούν βέρες. Αξιοσημείωτο είναι ότι την στιγμή που ο William προσπάθησε να φορέσει την βέρα στο χέρι της Kate, υπήρξε μια σχετική δυσκολία, ενώ ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τις συνεχείς κυκλικές κινήσεις που έκανε με το δαχτυλίδι, προκειμένου να χωρέσει στο δάχτυλό της.



Αιτία, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ήταν το γεγονός ότι η Kate είχε ζητήσει να της μικρύνουν το μέγεθος της βέρας και μάλιστα κατά δύο νούμερα, εξαιτίας του ότι είχε χάσει αρκετό βάρος το τελευταίο διάστημα.



«Δέχομαι την Catherine Middleton ως γυναίκα μου», είπε ο William, ενώ η Kate σχεδόν ψιθυρίζοντας εξαιτίας της ταραχής της, είπε τον ίδιο όρκο που είχε αναφωνήσει και η Diana. Στο κείμενο του όρκου υπήρχαν οι λέξεις «τιμώ» και «σέβομαι», χωρίς όμως να περιλαμβάνεται η λέξη «υπακούω».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ.....




















Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply