300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Προφυλακίστηκε ο Στρος Καν με απόφαση δικαστηρίου

Ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν θα παραμείνει υπό κράτηση, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση. Ο Στρος Καν εισήλθε στις 17:50 ώρα Ελλάδας, στην αίθουσα του ποινικού δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, απόπειρα βιασμού και κράτησης ανθρώπου παρά τη θέλησή του. Οι εισαγγελείς ζήτησαν να τεθεί υπό κράτηση χωρίς τη δυνατότητα εγγύησης, ενώ οι συνήγοροι υπεράσπισης πρότειναν ένα εκατομμύριο δολάρια ως εγγύηση, αίτημα που δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο.
Ο Στρος Καν, εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας χειροπέδες και εμφανώς καταβεβλημένος, ενώ περίμενε να κληθεί ενώπιον της δικαστού Μελίσα Τζάκσον μαζί με τρεις ακόμη κατηγορούμενους σε άλλες υποθέσεις.

Δήλωσε αθώος σε όλες τις κατηγορίες, όμως οι εισαγγελείς ζήτησαν να τεθεί υπό κράτηση χωρίς εγγύηση, αίτημα που έγινε δεκτό από τη δικαστή, με αποτέλεσμα ο επικεφαλής του ΔΝΤ να προφυλακιστεί, σύμφωνα και με το πρακτορείο Ρόιτερς.

Δείτε το βίντεο από την εμφάνιση του Ντομινίκ Στρος Καν στο αμερικανικό δικαστήριο.

Στις 20 Μαϊου, ο Στρος Καν θα βρεθεί ξανά ενώπιον της αμερικανικής δικαιοσύνης, ενώ μέχρι τότε θα βρίσκεται σε φυλακή στο Μανχάταν.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Νέας Υόρκης, στη νέα δίκη, 18 με 23 ένορκοι θα αποφασίσουν για την τύχη του.

Να σημειωθεί ότι τον φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα του δικαστηρίου με το πέρας της δίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply