300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Ταυτοποίησαν "λένε" το DNA του Λάντεν οι Αμερικανοί (vids)

Ο θάνατος του ηγέτη της Αλ-Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις DNA, σύμφωνα και με ανώτερο αξιωματούχο των ΗΠΑ.
Το τεστ έδειξε με απόλυτη επιβεβαίωση ότι ο δολοφονηθείς στην επιδρομή στο Πακιστάν ήταν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, πρόσθεσε ο αμερικανός αξιωματούχος που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία. Επιπλέον, υπάρχουν φωτογραφίες της σορού του, η οποία φέρει τραύμα από σφαίρα στο κρανίο.
Ακόμα, μια γυναίκα που φέρεται να είναι η σύζυγός του, προσδιόρισε την ταυτότητά του, κατονομάζοντας τον, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο αξιωματούχο.
"Οι ΗΠΑ εξετάζουν μια μεγάλη κρύπτη με υλικά που κατασχέθηκαν στο κτιριακό συγκρότημα στο Πακιστάν, όπου οι δυνάμεις των ΗΠΑ, σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν. Τα υλικά εξετάζονται και αναλύονται από μια ειδική ομάδα εργασίας, η οποία σχηματίστηκε στην CIA." υπογράμμισε ο αξιωματούχος, που θέλει να παραμείνει ανώνυμος.
Μετά το θάνατο του εγκέφαλου της τρομοκρατικής επίθεσης της 11 Σεπτεμβρίου, οι ΗΠΑ βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής, καθώς υπάρχουν φόβοι για επικείμενες επιθέσεις.
Οι Ταλιμπάν, ήδη έχουν εκδηλώσει τις προθέσεις τους να εκδικηθούν το θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

US Announces Bin Laden Buried at Sea by NewsLook
Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας όμως δεν σχεδιάζει να εκδώσει ειδική προειδοποίηση σχετικά με πιθανές ή επικείμενες απειλές προς το παρόν, σύμφωνα και με την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας, Τζάνετ Ναπολιτάνο.
Η στάση μας για την ασφάλεια, που πάντα περιλαμβάνει έναν αριθμό μέτρων που φαίνονται και δεν φαίνονται, θα συνεχίσουν να ανταποκρίνονται καταλλήλως στην προστασία του αμερικανικού λαού τις επόμενες ημέρες.” ανέφερε η κ. Ναπολιτάνο.


watch breaking news online free - Osama Bin... by nelsoneinaesen
Εν τω μεταξύ πανηγυρισμοί έχουν ξεσπάσει στις ΗΠΑ, καθώς οι Αμερικανοί πολίτες, μεταξύ των οποίων και οι συγγενείς των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου, εκδήλωσαν την ξέφρενη χαρά τους για το θάνατο ενός ανθρώπου που θεωρείτο ο βασικότερος εχθρός της χώρας τους για δεκαετίες.

Relatives of 9/11 Victims React to Bin Laden's... by NewsLook
Κανονική κηδεία για τον Μπιν Λάντεν
Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν έτυχε κανονικής τελετής κηδείας, επί αμερικανικού αεροπλανοφόρου, προτού η σορός του ριφθεί στη θάλασσα.
Σύμφωνα με αξιωματούχο του αμερικανικού υπουργείου Αμύνης, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν έτυχε κανονικής θρησκευτικής τελετής στη γέφυρα του αμερικανικού αεροπλανοφόρου Καρλ Βίνσον, κατά πλήρη σεβασμό των μουσουλμανικών παραδόσεων προτού η σορός του ριφθεί στην θάλασσα, ανοικτά της Θάλασσας του Ομάν.
"Οι προετοιμασίες για τη ταφή στη θάλασσα ξεκίνησαν στις 1.10 (08.10 ώρα Ελλάδος) και περαιώθηκαν στις 0.20. Τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες του ισλαμικού τελετουργικού ταφής".    
"Η σορός του αποθανόντος πλύθηκε και κατόπιν τυλίχθηκε σε λευκό σάβανο. Η σορός τοποθετήθηκε σε σάκκο και ένας αξιωματικός ανάγνωσε τις προετοιμασμένες ευχές, οι οποίες μεταφράσθηκαν στα αραβικά από κάποιον αραβόφωνο. Μετά την ανάγνωση των ευχών, η σορός τοποθετήθηκε στην ειδική ράμπα, την οποία ανασηκώσαμε και το σώμα του νεκρού γλίστρησε στη θάλασσα", τόνισε ο ίδιος αξιωματούχος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply