300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Τα 6 πιο συναρπαστικά ενυδρεία του Κόσμου

1 - Dubai aquarium in the Dubai Mall
Το ενυδρείο του Ντουμπάι, στη λεωφόρο του Ντουμπάι, καλύπτει μια έκταση 50 γηπέδων ποδοσφαίρου. Είναι 3 ορόφους ψηλό και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι οι σήραγγες "περιπάτου" από τις οποίες μπορείτε να θαυμάσετε όλη την θαλάσσια ζωή του ενυδρείου.

2 - Georgia Aquarium, Atlanta
Είναι παγκοσμίως το μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου. το ενυδρείο Georgia βρίσκεται στην Ατλάντα και φιλοξενεί πάνω από 100.000 θαλάσσιους οργανισμούς, από 500 διαφορετικά είδη. Το ενυδρείο έχει χωρητικότητα 31.000 τετραγωνικά μέτρα νερού.

3 - Churaumi Aquarium
Παγκοσμίως είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου. Το Churaumi, αποτελεί μέρος του μέρος του "Ocean Expo Commemorative National Government Park" και βρίσκεται στο Motobu της Οκινάουα, στην Ιαπωνία. Διαθέτει 7.500 κυβικά μέτρα νερού ή αλλιώς 1.981.290 γαλόνια, με μια πλούσια ποικιλία θαλάσσιας ζωής.

4 - UShaka Marine World
Το μεγαλύτερο ενυδρείο στην Αφρική. Το UShaka, βρίσκεται μεταξύ του beachfront και του λιμανιού Durban στο KwaZulu-Natal της Νοτίου Αφρικής. Διαθέτει μια δεξαμενή 32 μέτρων και περιέχει από αλογάκια της θάλασσας μέχρι καρχαρίες και δελφίνια.

5 - AquaDom, Radisson Hotel Aquarium.
Παγκόσμιο είναι το μεγαλύτερο κυλινδρικό ενυδρείο. Το AquaDom, που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Radisson στο Βερολίνο, έχει ύψος 25 μέτρα και χωρητικότητα 260.000 γαλονιών νερού. Διαθέτει πάνω πάνω από 2.500 ψάρια, (56 είδη) και οι επισκέπτες μπορούν να ταξιδέψουν μέσω του ενυδρείου χρησιμοποιώντας έναν ανελκυστήρα και να φτάσουν στην κορυφή του, όπου υπάρχει ένα εστιατόριο και να θαυμάσουν μια πανοραμική άποψη της πόλης.

6 - Το 32 εκατομμυρίων δολαρίων ενυδρείο.
Το μεγαλύτερο εικονικό ενυδρείο έχει διαστάσεις 30Χ250 μέτρα και αποτελείτε στην ουσία από οθόνες LED, με κόστος 32 εκατομμύρια δολάρια. Βρίσκεται σε ύψος 25 μέτρων περίπου μεταξύ δύο εμπορικών δρόμων στο Πεκίνο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply