300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Οι "μαμάκηδες" στη black list των γυναικών





Στις περισσότερες γυναίκες αρέσει ν’ ακούν έναν άντρα να μιλάει για τη μητέρα του στοργικά και με σεβασμό καθώς οι άντρες που διατηρούν καλή σχέση με τη μητέρα τους τείνουν να δείχνουν περισσότερο σεβασμό και κατανόηση στις γυναίκες. Ένας άντρας όμως που μιλάει συνεχώς για τη μητέρα του κάνει το καμπανάκι κινδύνου να χτυπάει σαν τρελό κάνοντας κάθε γυναίκα σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου να τρέξει μακριά.


Διάβασε παρακάτω τους λόγους που οι μαμάκηδες αποτελούν είδος προς αποφυγή αλλά και λύσεις για να μην είσαι ένας απ’ αυτούς.

1) Θέλουν τον άντρα με Α κεφαλαίο
Όπως οι άντρες φαντασιώνονται sexy νοσοκόμες ή Γαλλιδούλες υπηρέτριες έτσι κι οι γυναίκες φαντασιώνονται πυροσβέστες, αστυνομικούς και γενικά άντρες που διαθέτουν δύναμη, εξουσία και μπόλικη τεστοστερόνη. Κι επειδή οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα με Α κεφαλαίο που δεν τον πτοεί τίποτα, δεν θα προτιμήσουν κάποιον που ακόμα δεν έχει απογαλακτιστεί. Κι αυτό γιατί ενώ ο πρώτος είναι ανεξάρτητος, ο δεύτερος τρέχει πίσω από τα φουστάνια της μαμάς του, γίνεται κομμάτια για να εκπληρώσει κάθε της επιθυμία, ακόμα και τις πιο παράλογες και παίρνει μαζί της όλες τις σημαντικές αποφάσεις, ακόμα και τις πιο προσωπικές.

2) Θέλουν να είναι το Νο1 στη ζωή σου
Άντε θα το δεχτεί να δίνεις όλη σου την προσοχή στη μητέρα σου στη γιορτή ή στα γενεθλίων της, άντε μέχρι και στην ημέρα της μητέρας. Αλλά από εκεί και πέρα όχι δεν θα το ανεχτεί να έρχεται δεύτερη στη ζωή σου. Κι επειδή δεν μπορεί να συναγωνιστεί την γυναίκα που σε έφερε στη ζωή στον αγώνα για την πρωτιά στην καρδιά σου, απλά δεν θα μπει στον κόπο να μείνει μαζί σου.

3) Δεν είναι ούτε η μαμά σου ούτε η υπηρέτρια σου
Μπορεί εσύ να έχεις συνηθίσει στην άνευ όρων αγάπη της μητέρας σου και στην απεριόριστη φροντίδα της και να σου φαίνεται παράξενο έως και παράλογο που δεν σου συμπεριφέρεται το ίδιο η κοπέλα σου, αλλά πρέπει να έχεις ένα πράγμα στο μυαλό σου, ότι δεν είναι ούτε η μαμά σου ούτε η υπηρέτρια σου. Βρισκόμαστε στο 21ο αιώνα πλεον οπότε σήκω από τον καναπέ και βάλε ένα χεράκι στις δουλειές του σπιτιού. Κι επειδή στη σχέση θέλει να συμμετέχει ως σύντροφος κι όχι σαν παραδουλεύτρα, καμιά γυναίκα δεν πρόκειται ν’ ανεχτεί έναν καλομαθημένο και καλοβολεμένο μαμάκια.

4) Προστασία προσωπικών δεδομένων
Στα κυκλώματα κυκλοφορεί η αντίληψη ότι οι άντρες δύσκολα ανοίγονται και μοιράζονται τις σκέψεις τους. Βασιζόμενες σ’ αυτή την αντίληψη οι γυναίκες περιμένουν κατά κάποιο τρόπο οι άντρες να είναι κλειστοί σαν στρείδι. Φαντάσου την πλάκα που παθαίνουν όταν μαθαίνουν ότι ο καλός τους μοιράζεται τα πάντα, ακόμα και τα πιο προσωπικά σας πράγματα με την μητέρα τους. Πέρα από το πρώτο σοκ που παθαίνουν σίγουρα νιώθουν και προδωμένες καθώς είναι μερικά πράγματα είναι καθαρά προσωπικά και πρέπει να μένουν μεταξύ σας.

Για ν’ αποφύγεις να μπεις στην λίστα των μαμάκηδων φρόντισε: 


1) Ν’ αλλάξεις την σχέση με την μητέρα σου
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να μην σε παρατήσουν λόγω «μαμακίασης» φρόντισε να αφήσεις πίσω την παιδική- εφηβική σχέση που είχες με την μητέρα σου και να προσπαθήσεις να δημιουργήσετε μια σχέση ανάμεσα σε δυο ενηλίκους. Μπορεί να είναι μια αγία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότ δεν μπορεί να γίνει παράλογη και να σε χειραγωγεί έμμεσα. Γι’ αυτό πρέπει να να μάθεις να της λες όχι, ν’ αποφεύγεις τον ψυχολογικό εκβιασμό από τα κλάμματα της και να της δώσεις να καταλάβει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η κοπέλα σου στην ζωή σου.

2) Να μην ξεχνάς την κοπέλα σου 
Κάθε φορά που ακυρώνεις τα σχέδια που έχετε κάνει με την κοπέλα σου λόγω της μητέρας σου, φρόντισε πάντα να επανορθώνεις αργότερα. Μην το να την κάνεις να αισθάνεται ότι έρχεται δεύτερη κι ότι πάντα η μητέρα σου έχει τον τελευταίο λόγο σε όλα. Κοίτα λοιπόν ν’ αφήσεις λίγο στην άκρη τη μητέρα σου και ν’ ασχοληθείς περισσότερο με την κοπέλα σου έτσι ώστε να μην νιώθει παραμελημένη. Κι εάν σ’ έχει δει να δέχεσαι πολλές φορές τις παράλογες απαιτήσεις της μητέρας σου, τότε φρόντισε να σε δει να της λες όχι που και που.



menslounge.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply