300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Οι κουκουλοφόροι, το παρακράτος των πολιτικών!

Οι κουκουλοφόροι, οι λεγόμενοι γνωστοί άγνωστοι ή ακόμη όπως αλλιώς λέγονται αντι-εξουσιαστές και μπαχαλάκηδες, είναι φανερό ότι είναι δημιούργημα και το μακρύ χέρι κάποιων πολιτικών. Είναι πραγματικά εξόφθαλμα προκλητικό, ότι κανείς δεν τους συλλαμβάνει, χρόνια τώρα. Σπάζουν και....
καταστρέφουν, πολλές φορές τόσο φανερά, χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν. Δρουν κυρίως στο κέντρο των Αθηνών και λιγότερο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εμφανίζονται πάντα σε σπουδαία γεγονότα, όταν οι εντολείς τους επιθυμούν να στρεβλώσουν την τρέχουσα κατάσταση. Έτσι καταφέρνουν να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη. Έτσι αλλάζουν την ατζέντα της ενημέρωσης. Έτσι δίνουν την ευκαιρία στους πολιτικούς και στα κόμματα για να διαφύγουν από επώδυνες γι αυτούς καταστάσεις. Τρομοκρατούν τους πολίτες. Είναι το σύγχρονο παρακράτος. Μπορεί και να είναι το ίδιο το κράτος – εξαρτάται πως βλέπει κανείς το θέμα. Τύφλα νάχει ο Γκοτζαμάνης μπροστά τους. Αυτοί είναι πολλαπλοί Γκοτζαμάνηδες. Είναι εκπαιδευμένοι στο παίζουν ένα παιγνίδι ‘τένις’ με τα ΜΑΤ. Η συνεργασία με τα ΜΑΤ για την άλληλοκάλυψη δράσεως άριστη. Είναι φανερό ότι έχουν υπόγειες διασυνδέσεις με την Αστυνομία, τα ναρκωτικά κλπ.
Ερωτήματα λοιπόν: ποιος τους εκπαιδεύει; Ποιος τους χρηματοδοτεί ή τι είδους άλλα προνόμια λαμβάνουν από το επίσημο ή ανεπίσημοι κράτος; Γιατί η αστυνομία κάνει πάντα πως δεν τους βλέπει και δεν τους συλλαμβάνει; A! κατάλαβα , γι αυτό το τελευταίο κάποιος θα έλεγε ότι αυτοί ‘εκτελούν εντολές’.
Όπως όμως και να έχει το θέμα, η κουκούλα είναι το σύμβολο του δοσίλογου. Δηλαδή το σύμβολο του προδότη. Η δράση τους είναι αποτέλεσμα πολλών και συντονισμένων υπόγειων διαδρομών. Οι μπαχαλάκηδες ‘προστατεύουν’ άνομα συμφέροντα. Είναι το πρόσωπο του σύγχρονου φασισμού. Πρέπει επιτέλους όλοι οι πολίτες, η κοινωνία γενικότερα, να μην παραλείπει κάθε φορά να τους απαξιώνει.
Επιτέλους να συλληφθούν και να τιμωρηθούν. Ας απαλλαγούμε επιτέλους απ αυτούς τους Προδότες και ‘δωτούς’.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply