300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Δείτε ποιες στάσεις θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη στύση σας...


Δείτε ποιες στάσεις θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη στύση σας ώστε να προσφέρετε μεγαλύτερη ευχαρίστηση στη σύντροφό σας αλλά και σε εσάς! 

1


1 Η αποστολή σου…

Ίσως να μην είναι η πιο εκρηκτική σεξουαλική στάση. Η στάση αυτή, ωστόσο, είναι η πιο χρήσιμη για τους άνδρες που θέλουν να παρατείνουν συνουσία. Θυμηθείτε ότι ο καλύτερος τρόπος για να παρατείνετε το γεγονός είναι η διακεκομμένη συνουσία! Λίγο πριν το τέλος τραβηχτείτε, ηρεμήστε και στη συνέχεια συνεχίστε το…έργο σας!
Να θυμάστε ότι τη στιγμή που θα σηκώσει η σύντροφός σας τα πόδια της στον αέρα ή να θα σηκώσετε εσείς το σώμα σας, η αίσθηση θα είναι πιο έντονη. Επομένως, ξεκινήστε με την ιεραποστολική σώμα-με-σώμα και στη συνέχεια δοκιμάζετε το σήκωμα για ποικιλία!

22: Πρόσωπο με πρόσωπο

Μια άλλη καλή στάση που θα βοηθήσει τους περισσότερους άνδρες να διαρκέσουν περισσότερο είναι η εξής: εσείς καθίστε με τα πόδια σταυρωμένα και εκείνη κάθεται πάνω σας και αυτή με τα πόδια σταυρωμένα ελέγχοντας το ρυθμό. Το καλό σε αυτή τη θέση είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με διάφορα μέρη του σώματός της, όπως την πλάτη το στήθος κ.λ.π., και το ίδιο και αυτή!
Όταν συνηθίσετε σε αυτή τη στάση και πάρει τον επαρκή έλεγχο, τότε δώστε τις οδηγίες ώστε να ανεβοκατεβαίνει στο… μέλος σας, ενώ βάζει τα χέρια της στα γόνατά σας για ισορροπία.

3

3: Ανάβαση

Παρόλο που οι περισσότεροι αισθάνονται ότι χάνουν τον έλεγχο και ότι δεν έχουν καμία εξουσία, όταν η γυναίκα από πάνω κάνοντας όλους τους ελιγμούς, πολλοί άνδρες βρίσκουν την κίνηση πίσω μπρος πιο ενθουσιώδης (παρά πάνω και κάτω) και πολύ άνετη. Επιτρέποντάς τη να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης σας βοηθά να συγκεντρωθείτε ώστε να κρατήσετε τον οργασμό σας.

4



4: Μπρος - πίσω 

Η θέση αυτή θα πρέπει συνήθως να προορίζεται για το πρωινό σεξ. Με την πλάτη της στραμμένη προς εσάς, σηκώστε ένα από τα πόδια της και προχωρήστε στα…ενδότερα. mΑν και η αρχική αίσθηση θα είναι η στενότητα της, όταν συνδεθείτε καλά, θα γίνει πιο άνετο. Πολλοί είναι αυτοί που σε αυτή τη στάση διαρκούν περισσότερο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply