300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Γιώργο ευχαριστώ...


Γιώργο Παπανδρέου σ' ευχαριστώ γιατί διέλυσες το ΠΑΣΟΚ.
Σ ευχαριστώ γιατί χάρη σε σένα διαλύθηκε η μία εκ των δύο κολώνες του σάπιου δικομματισμού.
Τώρα πια απλά περιμένω το δίδυμο πολιτικό αδερφάκι σου, τον Αντωνάκη το Σαμαρά να διαλύσει και τον άλλο πυλώνα της σαπίλας, τη Νέα Δημοκρατία, και να...
ησυχάσουμε μια για πάντα από εσάς!

Σ ευχαριστώ Γιώργο γιατί είσαι τόσο επιδεικτικά αισχρός που κατάφερες το ρεκόρ: μέσα σε 19 μήνες μια κυβέρνηση που βγήκε πρώτη με 11 βαθμούς διαφορά, έχεις καταφέρει να πέσεις από την εξουσία. Ούτε ο Μητσοτάκης δεν έκανε τέτοιο ρεκόρ! Αυτός κράτησε και τρία χρόνια...

Σ ευχαριστώ γιατί έτσι κι αλλιώς τα όσα γίνονται στη χώρα εδώ και ένα χρόνο το κόμμα σου και το δεξιό αδερφάκι του τα σχεδίαζαν έτσι κι αλλιώς σιγά-σιγά.
Απλά χάρη σε σένα ξεμπροστιαστήκατε μια και καλή μια ώρα αρχύτερα.

Το τίμημα γι αυτό το ξεμπρόστιασμα ήταν η παράδοση της χώρας στα ξένα χέρια.
Αλλά εδώ που τα λέμε ψιλοπαραδομένη ήταν.
Η συμμετοχή στο Σύμφωνο Σταθερότητας, στη Λισσαβώνα, στο Μάαστριχτ, στο Σένγκεν κλπ παράδοση της χώρας δε λέγεται; Ή μήπως κάνω λάθος;
Και αυτά τα υπέγραψαν "με δόξα και τιμή" ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Παρέδωσαν -και άνευ όρων- το δικαίωμα λήψης αποφάσεων στους γραφειοκράτες των Βρυξελλών και τώρα ο Γιώργαρος έκανε την κίνηση ΜΑΤ (όπως κι αν εκλάβει κανείς την αμφίσημη αυτή λέξη...) και έβαλε την υπογραφή του (δι' αντιπροσώπου Γ. Παπακωνσταντίνου) στην τελειωτική παράδοση της χώρας με το Μνημόνιο και τη Δανειακή Σύμβαση.

Τώρα βέβαια πηδούν ένας-ένας από το καράβι είτε τίμια αυτοανεξαρτητοποιούμενοι είτε ανήθικα παραιτούμενοι από τη βουλευτική έδρα.
Φλωρίδη, Νασιώκα και λοιποί... αγανακτισμένοι στο ΠΑΣΟΚ, ο λαός στις περιφέρειές σας σάς έδωσε την εντολή να τον εκπροσωπήσετε είτε συμφωνείτε με την εκάστοτε πολιτική απόφαση είτε όχι. Ο λαός δε σας έδωσε την εντολή να λέτε μόνο "ναι". Ο λαός σας έδωσε την εντολή να λέτε "ναι" ή "όχι" ανάλογα με τα συμφέροντα (όπως τα κρίινετε εσείς) του λαού.
Και όταν πιστεύετε ότι θίγονται τα συμφέροντα του λαού υποχρεούστε να μείνετε εκεί και να καταψηφίσετε και όχι σαν κότες να την κάνετε με ελαφρά.
Όσο για το Γιώργο...

Σ ευχαριστώ Γιώργο γιατί μας έβγαλες στους δρόμους.
Σ ευχαριστώ γιατί πρώτη φορά ένωσες (εναντίον σου) τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων.
Σ ευχαριστώ γιατί το σάπιο πολιτικό σύστημα ήταν στο χείλος του γκρεμού κι εσύ του έδωσες μια κλωτσιά και πέφτει αύτανδρο στο κενό.

Σ ευχαριστώ γιατί ξυπνήσαμε!
Είσαι το ενοχλητικό και επαναλαμβανόμενο ξυπνητήρι που μας ξεσήκωσε και μας έδωσε το κουράγιο να αντισταθούμε.
Όπως είπε και το CNN "παίζεται η τελευταία πράξη μιας αρχαίας τραγωδίας"...
Και απο μηχανής Θεοί είμαστε μόνο εμείς!
Εμείς θα δώσουμε τη λύση!

Γιώργο, σ' ευχαριστώ γιατί τελειώνετε κι εσύ κι οι όμοιοί σου πολιτικάντηδες πράσινοι και γαλάζιοι.
Σ' ευχαριστώ γιατί ίσως ανατείλει μια νέα μέρα για την Ελλάδα, μια δημοκρατική μέρα, μια μέρα που ο ήλιος θα λάμπει για τα συμφέροντα του λαού κι όχι για τα συμφέροντα της νομενκλατούρας των τραπεζιτών.
Σ' ευχαριστώ γιατί χάρη σε σένα ίσως καταφέρουμε να απεμπλακούμε από τους ληστές και τοκογλύφους της Ευρωπαικής Ένωσης.

Σ ευχαριστώ Γιώργο γιατί χάρη σε σένα και στον Αντώνη και τους πολιτικάντικους σχεδιασμούς σας, η Ελλάδα ίσως μπορέσει ξανά να λέγεται ελεύθερη, σπάζοντας τα δεσμά από τις αλυσίδες που της βάλανε τα κοράκια που πέσανε να αρπάξουν τον πλούτο της.

Κι η μέρα εκείνη δε θα αργήσει...



http://toixo-toixo.blogspot.com/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply