300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ οι "κουκουλοφόροι" που φυγαδεύτηκαν από τα ΜΑΤ (vid)


Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης ζήτησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσής, για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης σχετικά με το βίντεο, που δείχνει άνδρες των ΜΑΤ, να φυγαδεύουν κουκουλοφόρους μέσα από τη Βουλή. Την ίδια στιγμή, τουλάχιστον δύο από τα πέντε άτομα, που διακρίνονται στο επίμαχο βίντεο, σύμφωνα με όσα δηλώνουν στα μέσα ενημέρωσης συνάδελφοί τους, φέρονται να είναι συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ, με ακραία συμπεριφορά.
Πιο συγκεκριμένα, το Αρχηγείο τηςΕλληνικής Αστυνομίας διέταξε να γίνει άμεση διερεύνηση της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ παράλληλα διατάχθηκε και η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.Στο επίμαχο βίντεο, που αναρτήθηκε στο μπλογκgmargari.wordpress.com, διακρίνονται κουκουλοφόροι, να συνομιλούν με αστυνομικούς και στη συνέχεια να εισέρχονται στον προαύλιο χώρο της Βουλής, πίσω από τις τάξεις των αστυνομικών δυνάμεων στον Άγνωστο Στρατιώτη.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΘΕΛ, Μιχάλης Λιάγουρης, σε δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης (30/06), είπε πως οι δύο από εκείνους που συνομιλούν με τους αστυνομικούς των ΜΑΤ είναι συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ με ανεξέλεγκτη, ακραία συμπεριφορά”.
Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΘΕΛ, Απόστολος Κασιμέρης, επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον κάποιοι εκ των πέντε είναι συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ και υποστήριξε, ότι οι πέντε είχαν δεχθεί επίθεση αντιεξουσιαστών, κάποιοι είχαν τραυματιστεί και προσέγγισαν τους άνδρες των ΜΑΤ για προστασία.
Έως αυτήν την ώρα η ΕΛΑΣ και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν έχουν δώσει κάποια εξήγηση για το περιεχόμενο του βίντεο, με την ΕΛΑΣ να περιορίζεται στην ανακοίνωση, πως για το περιστατικό διενεργείται έρευνα και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Ερωτηθείς για τα όσα έχουν καταγραφεί στο βίντεο, ο αντιπρόεδρος των Αστυνομικών Νίκος Καραδήμας, δήλωσε στο Μega: “Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Ας αλλάξουν τους επικεφαλής των ΜΑΤ”.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply