300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Οι 5 καλύτεροι 3D καλλιτέχνες του δρόμου στον κόσμο..

Φτιάξαμε έναν κατάλογο με τους 5 καλύτερους 3D καλλιτέχνες του δρόμου, που δημιουργούν τρισδιάστατες εικόνες σε επίπεδη άσφαλτο.
Τα έργα τους δημιουργούνται χρησιμοποιώντας την ψευδαίσθηση των τριών διαστάσεων αναδεικνύοντας μια άλλη μορφή της πόλης.
Αυτοί οι καλλιτέχνες είναι οι εξής: Edgar Mueller, Julian Beever, Kurt Wenner, Manfred Stader, και Eduardo Rolero.

Απολαύστε τα έργα τους μιας και δεν μπορούμε να τα δούμε live…


Edgar Mueller
Ο Edgar Müller γεννήθηκε στο Mülheim / Ruhr, στις 10 Ιουλίου του 1968, και μεγάλωσε στην αγροτική πόλη του Straelen στο δυτικό άκρο της Γερμανίας. Η εμμονή του με τη ζωγραφική άρχισε στην παιδική ηλικία του, με θέματα την ζωή των αγροτών του Straelen. Γύρω στα 25, ο Müller αποφάσισε να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην ζωγραφική του δρόμου. Ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη, βγάζοντας τα προς το ζην με την μεταβατική τέχνη του.










Eduardo Rolero
Ο Eduardo R. Relero είναι ένας Αργεντινός καλλιτέχνης που ζει στο Rosario, της Ισπανίας, όπου δημιουργεί αναμορφικά σχέδια με θέματα από την κοινωνική ζωή και την σάτιρα.








Julian Beever
Ο Julian Beever είναι Άγγλος και ξεκίνησε να δημιουργεί οφθαλμαπάτες με κιμωλίες σε επιφάνειες οδοστρώματος από τα μέσα της δεκαετίας του 1990.
Επίσης, είναι ίσως ο πιο διάσημος στο Διαδίκτυο από τους πέντε 3D καλλιτέχνες του δρόμου που παρουσιάζουμε σε αυτό το άρθρο.










Manfred Stader
Ο Manfred Stader άρχισε την ζωγραφική στους δρόμους και στα πεζοδρόμια κατά την διάρκεια των καλλιτεχνικών του σπουδών στο διάσημο Artschool Städel της Φρανκφούρτης, στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και το 1985 ήταν ήδη ένας από τους λίγους 3D ζωγράφους των δρόμων.








Kurt Wenner
Ο Kurt Wenner γεννήθηκε στο Ann Arbor, του Michigan και μπορεί να υπερηφανεύεται ότι ήταν ο εφευρέτης των τρισδιάστατων σχεδίων.
Έφτιαξε την πρώτη του τοιχογραφία στην ηλικία των δεκαέξι και από τα 17 του χρόνια κέρδιζε χρήματα ως γραφίστας. Παρακολούθησε το Rhode Island School of Design και το Art Center College of Design.







Himaira

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply