300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Τι υπηρετεί η αστυνομία σήμερα; Ποιό σύστημα και ποιούς πολίτες;


Το σύστημα της κοινωνίας μας, είναι δομημένο πάνω στην οικονομία και δη στη παγκόσμια οικονομία.
Οι τράπεζες, είναι οι κύριοι εκπρόσωποι και φορείς αυτού του καλά δομημένου συστήματος. Τα πάντα κινούνται γύρω από την οικονομία και σύμφωνα με τους κανόνες των Διεθνών αγορών. Επομένως, παγκοσμιώς επικρατεί τραπεζοκρατία και όχι Δημοκρατία, ακόμη και στα δικτατωρικά καθεστώτα (όλα γίνονται για το χρήμα).
Οι κοινωνίες αυτές, οι κοινωνίες μας, έχουν νόμους που καθορίζουν το παράνομο και το μη, τις σχέσεις μεταξύ των πολιτών και τις σχέσεις μεταξύ πολιτών - εξουσίας. Το όργανο που είναι καθορισμένο να τηρεί τον νόμο και την τάξη είναι η αστυνομία.
Ο ρόλος λοιπόν της αστυνομίας είναι να προστατεύει τους πολίτες αυτών των κοινωνιών. Ποιός είναι ο παράνομος και ποιός όχι; Λειτουργεί σωστά η αστυνομία ή όχι;
Με βάση το πως λειτουργούν οι κοινωνίες μας, μάλλον η αστυνομία λειτουργεί σωστά, για τους δημιουργούς και τους ηγέτες πάντα αυτών των κοινωνιών. Διότι η αστυνομία, δεν έχει χρέος μόνο να προστατεύει και να τιμωρεί αυτούς που σκότωσαν, έκλεψαν ή έκαναν οποιαδήποτε παράνομη πράξη, αλλά να σοφρωνίζει κιόλας τον οποιονδήποτε δε συμπεριφέρεται σωστά. Και εδώ είναι το κλειδί του τρόπου συμπεριφοράς των αστυνομικών.
Βλέπετε, όταν σπαταλάμε όλοι μας πολύτιμο καταναλωτικό χρόνο στο να ξεσηκωνόμαστε και να διαμαρτυρώμαστε, ή να μειώνουμε την παραγωγηκότητά μας αυτό είναι ενάντια στις αρχές της (υπερ)καταναλωτικής κοινωνίας μας. Κανένας αστυνομικός δε θα έρθει να σε πειράξει επειδή δουλεύεις στην εταιρία σου και την πολυεθνική σου, όταν είσαι καλός και φρόνιμος και δέχεσαι να δουλεύεις για πενιχρούς μισθούς. Πρέπει να είσαι συνετός, να δέχεσαι για μισθό το ξεροκόματο που σου πετούν τα αφεντικά σου, ίσα ίσα για να επιβιώνεις και να ικανοποιείς τα σχέδ! ιά τους. Ούτε θα πειράξουν αυτούς που έχουν πάρει μίζες, έχουν καταχραστεί χρήματα, έχουν δημιουργήσει φούσκες στο χρηματιστήριο, έχουν παίξει τα αποθεματικά των ταμείων σε ομόλογα υψηλού ρίσκου, ούτε αυτούς που απασχολούν άτομα χωρίς ασφάλιση και βασικό μισθό. Διότι όλοι αυτοί υπηρετούν σωστά τις κοινωνίες αυτές για να επιβιώσουν και να διαιωνιστούν.
Αν αντιδράσεις και διαδηλώσεις ακόμη και ειρηνικά, είσαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. Διότι, αντιστέκεσαι στην εύρυθμη ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ λειτουργία της κοινωνίας. ΤΟ ΓΚΛΟΠ ΤΟΥ ΜΑΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΒΑΡΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. Αυτό λένε οι πολιτικοί. "Η αστυνομία και τα τάνκς, θα βγούν να προστατεύουν τις τράπεζες".
Εν κατα κλείδι, ο σωστός πολίτης, είναι ο καταναλωτικός και παραγωγικός για το σύστημα πολίτης. Ο πολίτης που αντιδρά για να κερδίσει την ελευθερία του και η χώρα του είναι ο παράνομος. Πρέπει πάση θυσία ο μισθός και οι φόροι μας να ικανοποιήσουν τις Διεθνής αγορές και όχι τις εσωτερικές ανάγκες του κράτους (μισθούς, παιδεία, υγεία κτλ). Έτσι προστάζουν, έτσι πρεπει να γίνει, έτσι θα σε συνετίσουν τα εντεταλμένα όργανα τις κοινωνίας. Αυτά υπηρετούν οι αστυνομικοί τελικά. Και τους πολίτες βεβαιώς, αλλά όχι εκείνους που διεκδικούν τα αυτονόητα.

Ένας όχι μόνο αγανακτησμένος, αλλά όμηρος των καταστάσεων αναγνώστης.
Σίγουρα βέβαια, καλά καει η αστυνομία και αποτρέπει τα αναρχικά στοιχεία που τα σπάνε όλα και παρεισφρύουν στις πορείες.

Αναγνώστης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply