300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Το cybersex στη φυλακή!



Αρχίζουν τα... δύσκολα για τους φίλους του Cybersex ανά τον κόσμο, αφού στις Φιλιππίνες η κυβέρνηση της χώρας κατόρθωσε να το καταστήσει με νόμο ως παράμονη πράξη και να διώκει όσους είναι λάτρεις του είδους. Και είναι πολλοί...

Ο νέος νόμος που ψηφίστηκε για την πρόληψη και καταπολέμηση του εγκλήματος στο διαδίκτυο περιλαμβάνει ουκ ολίγες διατάξεις, ανάμεσά τους και την απαγόρευση του cybersex. Βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι να καταπολεμήσει την εκμετάλλευση γυναικών και μάλιστα ανηλίκων στις περισσότερες περιπτώσεις που έναντι αμοιβής εκθέτουν το σώμα τους και σε ακόμα χειρότερες περιπτώσεις υποχρεώνονται σε σεξουαλικές πράξεις online μέσω web cam.

Στο σχετικό νόμο δεν υπάρχει διάκριση ανάμεσα σε πληρωμένο cybersex και μη, αφού υπάρχουν και άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη που το έχουν ως καθημερινή «συντροφιά» για να σπάνε τη μονοτονία της μοναξιάς τους... Οσο για τις ποινές που θα αντιμετωτίζουν οι παραβάτες του νόμου; Ξεκινούν από 6.000 δολάρια και μπορούν να φτάσουν και τους έξι μήνες φυλάκισης... Με άλλα λόγια: Cybers(έξι).

Πηγή : Gossip-TV

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply