300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

10 Βήματα για την Αλλαγή

Ρε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!
Δεν αντέχω να μας βλέπω άλλο έτσι ποια..10 βήματα είναι....

1.Σβήσιμο της τηλεόρασης, έξοδος από το σπίτι, ραντεβού έξω από την βουλή, κήρυξη εκλογών, ψήφιση του παρακάτω σχεδίου.

2.Αποποίηση του χρέους ως απεχθές, καθώς δημιουργήθηκε από καταχρηστικές πράξεις – πολιτικών, δημόσιων λειτουργών, συνδικαλιστών κτλ. - , χωρίς την γνώση των πολιτών.

3.Έξοδος από την ζώνη του ευρώ και αρχή από το 0, για όλους μας, με βάση ότι αποθέματα σε χρυσό έχουμε στην κεντρική τράπεζα, στην εκκλησία και από ιδιωτικές παραχωρήσεις.

4.Οικονομικός έλεγχος μέχρι και το βαθμό 2ου συγγενή κάθε προσώπου που έχει διατελέσει βουλευτής/υπουργός/δημόσιος λειτουργός σε υψηλές θέσεις τα τελευταία 30 χρόνια – όσα ποσά βρεθούν αδικαιολόγητα κατάσχονται και το πρόσωπο απελάσετε εφόρου ζωής από τη χώρα.

5.Είσοδος στην εποχή του e-government. Είμαστε οι δημιουργοί της δημοκρατίας ήρθε η ώρα να την εξελίξουμε ένα βήμα παραπάνω. Όλοι οι πολίτες με δικαίωμα ψήφου θα συμμετέχουν στην ψήφιση των αποφάσεων μέσω ίντερνετ, τηλέφωνα κτλ.

6.Δημιουργία νέας έννοιας στις λέξεις παιδεία, σχολείο, πανεπιστήμιο κτλ, με συστήματα πραγματικά επιμορφωτικού χαρακτήρα που θα βοηθάνε το άτομο να καταλάβει περισσότερο τον κόσμο που ζει και τον εαυτό του.

7.Με βάση τα προτερήματα της χώρας μας σε εύφορα εδάφη, ικανότατα μυαλά και υπέροχα μέρη για να επισκεφτείς θα πρέπει να αναπτύξουμε αρχικά:
I.Αγροτική παράγωγη
II.Κώδικα και πληροφοριακά συστήματα
III.Τουρισμός

8.Μετά θα εκμεταλλευτούμε τον ορυκτό μας πλούτο. Όποιος γύρω μας έχει πρόβλημα: «Μολών λαβέ».

9.Δυστυχώς αναγκαστικά θα πρέπει να επιστρέψουμε στην χώρα του όποιον βρίσκεται εδώ παράνομα. Εάν το σπίτι μας παράγει τροφή για 10 άτομα, ενώ ήδη είμαστε 100 δεν μπορούμε να φωνάζουμε άλλους 30 για να φάνε μαζί μας.

10.Ίσως το πιο σημαντικό από όλα. Όλοι, και ειδικά στην Αθήνα, να αλλάξουμε τα μυαλά μας. Να μάθουμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας και τον διπλανό μας, να είμαστε ευγενικοί και παραχωρητικοί όταν οδηγούμε, να μην πιστεύουμε – ακράδαντα – ότι τα ξέρουμε όλοι, να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, και πιο σημαντικό από όλα να θυμόμαστε πάντα – Ότι όλα τα κάνουμε για το σύνολο.

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ
Αναγνώστης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply