300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Κατάσχεση Κροτίδων

62 000 κροτίδες και εκατοντάδες άλλα βεγγαλικά είναι ο απολογισμός...
της επιχείρησης που έστησαν οι άνδρες του γραφείου ασφαλείας και του αστυνομικού τμήματος Ναυπάκτου...
Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες όταν στους αστυνομικούς ήρθε η πληροφορία ότι ένας άνδρας κάτοικος Αγρινίου διακινούσε παράνομα κροτίδες και πυροτεχνήματα. Οι αστυνομικοί άρχισαν αμέσως έρευνες και αξιοποιώντας πληροφορίες έφθασαν στα ίχνη του συγκεκριμένου άνδρα, ο οποίος κατείχε μεγάλες ποσότητες κροτίδων στο κατάστημά του στο Αγρίνιο και στο σπίτι του στη Ματαράγκα.

Παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 53χρονου άνδρα και στην κατάσχεση των πυροτεχνημάτων.

Ανάμεσά τους 47,500 τεμάχια κροτίδες τύπου Μεφίστο 1000 κροτίδες, 10.000 αθύρματα 3,200 παιδικά αθύρματα και 1000 τεμάχια άλλων τύπων βεγγαλικών. Υπολογίζεται ότι τα έσοδα από την παράνομη πώληση των προϊόντων αυτών ανέρχεται στο ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ περίπου.

Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ναυπάκτου Κώστας Κακούσης σε δηλώσεις του σημείωσε ότι παρόμοιοι έλεγχοι και έφοδοι θα συνεχιστούν όλο αυτό το διάστημα που όπως είναι γνωστό ορισμένοι επωφελούνται και πωλούν παράνομα κροτίδες.

Ο κ. Κακούσης συμβούλευσε όλους τους πολίτες να αποφύγουν την προμήθεια των κροτίδων που εκτός της επικινδυνότητας που κρύβουν απαιτούνται και πολλά χρήματα για την αγορά τους.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply