300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Οι μάυρες πόρνες στην φοιτητική εστία-Σημαντικό!

Αγαπητό ιστολόγιο και φίλοι

Οι περισσότεροι όσοι διαμένετε στην, πάλαι ποτέ όμορφη, πόλη των Αθηνών, θα γνωρίζετε την εξάπλωση της πορνείας(εκτός των άλλων κακών) στις περιοχές του κέντρου. Ανεβείτε μία μέρα την Πατησίων αργά το βράδυ, μέχρι σχεδόν τα χαράματα, για να διαπιστώσετε πως η πορνεία έχει εγκατασταθεί μόνιμα σε όλο το....
μήκος της, μέχρι τα Άνω Πατήσια. Αυτό συμβαίνει εδώ και πολλούς μήνες και είναι γνωστό σε κάποιους. Οι μαύρες πόρνες, έχουν κάνει "πιάτσα" τους την φοιτητική εστία στα Άνω Πατήσια, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα, στον Άγ.Λουκά αράζουν οι νταβατζήδες τους.
Χτες περνώντας ο ίδιος έξω από την εστία, δεν μπορούσα να μην παρατηρήσω τις νεαρές φοιτήτριες να περνάνε δίπλα από τις πόρνες. Δυστυχώς δεν διαθέτω κάμερα ή φωτογραφική μηχανή για να αποδείξω του λόγου το αληθές. Αυτή είναι η πόλη μας. Πως θα στείλετε, οι γονείς, τα παιδιά σας, να σπουδάσουν στην Αθήνα; Είμαι βέβαιος πως αυτό το αίσχος με τα παιδάκια να περνάνε δίπλα από τους αφρικανούς νταβατζήδες, δεν θα θέλατε να το ζήσει το δικό σας παιδί.


Αναγνώστης
ellasselasforos

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply