300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Κλειστό το κέντρο - Κορυφώνονται οι διαδηλώσεις των Αγανακτισμένων


Την Τετάρτη (29/06), ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος στη Βουλή, κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα. Για δεύτερη ημέρα “νεκρώνουν” ιδιωτικός και δημόσιος τομέας, λόγω της 48ωρης απεργίας των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. 
Προσυγκεντρώσεις γίνονται στοΚαλλιμάρμαρο, τον Ευαγγελισμό, τοΜοναστηράκι και την Ομόνοια, με στόχο των διαδηλωτών να περικυκλώσουν τη Βουλή και να εμποδίσουν την είσοδο των βουλευτών στο κτίριο, για την κρίσιμη ψηφοφορία στις 2 το μεσημέρι.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στους γύρω από τοΚοινοβούλιο δρόμους, ενώ κλειστές παραμένουν κεντρικές οδοί στο κέντρο της Αθήνας.

Ήδη, στη Βασιλίσσης Σοφίας, έχει τοποθετηθεί ο σιδερένιος φράχτης, με στόχο την παρεμπόδιση των διαδηλωτών να προσεγγίσουν το Kοινοβούλιο.

Στους γύρω δρόμους, ειδικά συνεργεία του Dήμου καθάρισαν την περιοχή από τα “απομεινάρια” των επεισοδίων που σημειώθηκαν την προηγούμενη μέρα και οδήγησαν, σύμφωνα με πληροφορίες της ΓΑΔΑ, έως τη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, σε 22 προσαγωγές, 15 συλλήψεις και τον τραυματισμό 38 αστυνομικών.

Ακόμη, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας, το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στις 10 στην Ομόνοια, ενώ ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλ. Κλαυθμώνος στις 7 το απόγευμα.

Από το Λευκό Πύργο αναχώρησαν αργά το βράδυ της Τρίτης (28/06) λεωφορεία με Αγανακτισμένους πολίτες, με προορισμό την Αθήνα, όπου θα ενωθούμε με τους υπόλοιπους διαδηλωτές και θα διαμαρτυρηθούν για τα νέα οικονομικά μέτρα, που επέβαλε η κυβέρνηση, στο πλαίσιο τουΜεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply